reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Im bardziej nalega tym bardziej stawiam na walkę o dzieciątko :)
Poobno w jego rodzinie się nie zostawia dzieci, ale... on nie chce ich ze mną... no cóż- bywa. Jasno dałam do zrozumienia, że z takim nastawieniem to on do niczego mi nie jest potrzebny..
Hej. Lepiej Ci będzie bez niego a i na pewno sobie poradzisz.

Zamówiłam ostatnio bodziaka tak żeby się z chłopa pośmiać [emoji23][emoji23]
20181122_185457.jpeg

Załączniki

• 20181122_185457.jpeg
    20181122_185457.jpeg
    62 KB · Wyświetleń: 267
reklama
Im bardziej nalega tym bardziej stawiam na walkę o dzieciątko :)
Poobno w jego rodzinie się nie zostawia dzieci, ale... on nie chce ich ze mną... no cóż- bywa. Jasno dałam do zrozumienia, że z takim nastawieniem to on do niczego mi nie jest potrzebny..
walcz!!! bedzie zalowal tych slow kiedys gwarantuje Ci

to sie chlop opamietal ze niechce z Toba dzieci....tylko kopniaka sprzedac i niech idzie w cholere. Oczywiscie pamietaj ze mimo wszystko mial w tym swoj udzial i pomoc Ci sie nalezy.

Najchetniej wykasowalabym numer I po problemie.
Najgorsze jest to jak mowi ze MUsze to zrobić i ze to jedyne wyjście i nie mam prawa inaczej zadecydować .... cos okropnego

Witam Nową Mamusie :) jesteś dzielną i wspaniałą kobietą i taką będziesz też mamą. Tak masz myśleć. On nie jest Ciebie wart. Jesteśmy z Tobą i na pewno znajdziesz tu wsparcie w każdym momencie. Trzymam kciuki za Was i gratuluję ciąży [emoji3590]

Zuziii wspolczuje, ale wiem ze dasz rade [emoji4]

Ennis, ja to mialam takiego bodziaka przy corci i dostal go L juz jak.wrocilismy ze szpitala.

Obecnie przebywam we Francji i sposób w jaki oni tu traktują usuwanie ciąży jest Dla mnie nie pojęcia! Traktują to po prostu jak inna formę zapobiegania ciąży i robią to po kilka razy ... Niestety dla niego , trafił na mnie, a ja takiego czegoś w życiu bym nie zrobiła, nie ważne, że to początek , dla mnie to jest juz moje dziecko i nie dam mu zrobić krzywdy

Obecnie przebywam we Francji i sposób w jaki oni tu traktują usuwanie ciąży jest Dla mnie nie pojęcia! Traktują to po prostu jak inna formę zapobiegania ciąży i robią to po kilka razy ... Niestety dla niego , trafił na mnie, a ja takiego czegoś w życiu bym nie zrobiła, nie ważne, że to początek , dla mnie to jest juz moje dziecko i nie dam mu zrobić krzywdy
A jakiej jest narodowosci?

Francuz , dlatego dla niego wszystko takie proste. Wsparcie to on proponuje typu ( dosłownie) „potrzymam Cie za rączkę jak będziesz brała tabletkę i pomogę sfinansować sprawę”
Takie wsparcie moze sobie wsadzić ...
Ehhh, dla facetow wszystko takie proste jest [emoji52]

reklama
Na szczęście jestem tutaj tylko do maja albo krócej bo na uczelni juz problemy...
jak na ironię od rodziny tutaj tez usłyszałam: usuń

Do góry