reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Im bardziej nalega tym bardziej stawiam na walkę o dzieciątko :)
Poobno w jego rodzinie się nie zostawia dzieci, ale... on nie chce ich ze mną... no cóż- bywa. Jasno dałam do zrozumienia, że z takim nastawieniem to on do niczego mi nie jest potrzebny..
Hej. Lepiej Ci będzie bez niego a i na pewno sobie poradzisz.

Zamówiłam ostatnio bodziaka tak żeby się z chłopa pośmiać [emoji23][emoji23]
20181122_185457.jpeg

Załączniki

• 20181122_185457.jpeg
    20181122_185457.jpeg
    62 KB · Wyświetleń: 261
reklama
Im bardziej nalega tym bardziej stawiam na walkę o dzieciątko :)
Poobno w jego rodzinie się nie zostawia dzieci, ale... on nie chce ich ze mną... no cóż- bywa. Jasno dałam do zrozumienia, że z takim nastawieniem to on do niczego mi nie jest potrzebny..
walcz!!! bedzie zalowal tych slow kiedys gwarantuje Ci

to sie chlop opamietal ze niechce z Toba dzieci....tylko kopniaka sprzedac i niech idzie w cholere. Oczywiscie pamietaj ze mimo wszystko mial w tym swoj udzial i pomoc Ci sie nalezy.

Najchetniej wykasowalabym numer I po problemie.
Najgorsze jest to jak mowi ze MUsze to zrobić i ze to jedyne wyjście i nie mam prawa inaczej zadecydować .... cos okropnego

Witam Nową Mamusie :) jesteś dzielną i wspaniałą kobietą i taką będziesz też mamą. Tak masz myśleć. On nie jest Ciebie wart. Jesteśmy z Tobą i na pewno znajdziesz tu wsparcie w każdym momencie. Trzymam kciuki za Was i gratuluję ciąży [emoji3590]

Zuziii wspolczuje, ale wiem ze dasz rade [emoji4]

Ennis, ja to mialam takiego bodziaka przy corci i dostal go L juz jak.wrocilismy ze szpitala.

Obecnie przebywam we Francji i sposób w jaki oni tu traktują usuwanie ciąży jest Dla mnie nie pojęcia! Traktują to po prostu jak inna formę zapobiegania ciąży i robią to po kilka razy ... Niestety dla niego , trafił na mnie, a ja takiego czegoś w życiu bym nie zrobiła, nie ważne, że to początek , dla mnie to jest juz moje dziecko i nie dam mu zrobić krzywdy

Obecnie przebywam we Francji i sposób w jaki oni tu traktują usuwanie ciąży jest Dla mnie nie pojęcia! Traktują to po prostu jak inna formę zapobiegania ciąży i robią to po kilka razy ... Niestety dla niego , trafił na mnie, a ja takiego czegoś w życiu bym nie zrobiła, nie ważne, że to początek , dla mnie to jest juz moje dziecko i nie dam mu zrobić krzywdy
A jakiej jest narodowosci?

Francuz , dlatego dla niego wszystko takie proste. Wsparcie to on proponuje typu ( dosłownie) „potrzymam Cie za rączkę jak będziesz brała tabletkę i pomogę sfinansować sprawę”
Takie wsparcie moze sobie wsadzić ...
Ehhh, dla facetow wszystko takie proste jest [emoji52]

reklama
Na szczęście jestem tutaj tylko do maja albo krócej bo na uczelni juz problemy...
jak na ironię od rodziny tutaj tez usłyszałam: usuń

Do góry