reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

hej dziewczyny :)

aktualnie jestem w 5tc , (nie)stety wszystkie znaki na niebie wskazują, że będę sama z moją dzidzią ( tatuś najchętniej zafundowałby mi tabletkę).
Mam cichą nadzieję, że forum i wy pomożecie przetrwać mi nadchodzące miesiące ....

reklama

aktualnie jestem w 5tc , (nie)stety wszystkie znaki na niebie wskazują, że będę sama z moją dzidzią ( tatuś najchętniej zafundowałby mi tabletkę).
Mam cichą nadzieję, że forum i wy pomożecie przetrwać mi nadchodzące miesiące ....
Lepsza zajebista Mamuska niz nieszczesliwa ze zlamasem u boku! Dasz rade! Moze sie chlop ogarnie. Witamy!!!

Witaj :) co za... eghm tu chyba nie wolno przeklinać. Będziesz fajna silną mamuska z nim czy bez niego. Głowa do góry!

Jak dziewczynki pisza, bedzisz super silna mamusia[emoji123] Witaj [emoji4]

reklama
Do góry