ladyk24na7
Fanka BB :)
Ja na razie nikomu nie mówię. Wie tylko mąż [emoji23] i przyjaciółka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No witam panią szanowną, zastanawiałam się czy zajrzysz tu [emoji8]
Nie, to Tobie się mój nick blednie utrwalił od początku
Margo25 możesz farbować
My nikomu nie mówimy póki co (poza moim trenerem, żeby mi krzywdy nie zrobił). Chciałabym do pierwszego usg dużego poczekać, albo chociaż do świąt, wtedy już powinnam mieć wyniki nifty.
Zuzka o której wizyta?
Pewnie ten temat był już tu przerabiam ale ciężko przez tyle postów się przedostac
Powiedzcie jakie witaminy bierzecie oprócz kwasu foliowego?
U mnie wie cała rodzina partnera, moi rodzice i w pracy. Plus kilku znajomych.
Nie mam problemów w mówieniu o ciąży. Uważam że nie ma czegoś takiego jak bezpieczny tydzień. A że w pracy pracuje z chemia itp to im szybciej powiem tym lepiej
Ja biorę folian 400 jednostek, witaminę D3 2000 jednostek i jodid 200 jednostek.Pewnie ten temat był już tu przerabiam ale ciężko przez tyle postów się przedostac
Usg i test nifta wyszedł dobrze, a mimo wszystko Twoja córka urodziła się z aberracją?Ja robiłam nifty przy córce, oczywiście wynik prawidłowy, a aberracja jest i to duża. Tylko nifty niestety bada strasznie mało rzeczy, szkoda bo tak byłoby to super badanie.
Pregna plusPewnie ten temat był już tu przerabiam ale ciężko przez tyle postów się przedostac
Właśnie czytałam przed chwilą Pana tabletkę i widzę że ta pregna plus jest wysoko ocenianaPregna plus