reklama
Ennis92
Fanka BB :)
U mnie wie cała rodzina partnera, moi rodzice i w pracy. Plus kilku znajomych.
Nie mam problemów w mówieniu o ciąży. Uważam że nie ma czegoś takiego jak bezpieczny tydzień. A że w pracy pracuje z chemia itp to im szybciej powiem tym lepiej
Nie mam problemów w mówieniu o ciąży. Uważam że nie ma czegoś takiego jak bezpieczny tydzień. A że w pracy pracuje z chemia itp to im szybciej powiem tym lepiej
PaniMietki
Ja na macierzynskim do marca a później chciałam zaczac prace. Prace mam.mieć fajna i w domu czasami trzeba jechać do klienta. Tylko w tej sytuacji nie wiem czy może mnie zatrudnić
wszystkozajete
Moderatorka
Cześć Dziewczyny, wygląda na to, ze i ja w lipcu przywitam kolejnego brzdąca. Na razie będę Was podgladac, a więcej napiszę po USG (wt/dr w przyszłym tygodniu, jeszcze nie wiem dokładnie kiedy). Dużo zdrowia i spokoju dla Was.
No witam panią szanowną, zastanawiałam się czy zajrzysz tu [emoji8]
Wszystkozajete, czy Ty nie bylas Mojewszystko?? Czy to mi sie cos myli?
.
Nie, to Tobie się mój nick blednie utrwalił od początku
Margo25 możesz farbować
My nikomu nie mówimy póki co (poza moim trenerem, żeby mi krzywdy nie zrobił). Chciałabym do pierwszego usg dużego poczekać, albo chociaż do świąt, wtedy już powinnam mieć wyniki nifty.
Zuzka o której wizyta?
U
użytkownik 902
Gość
Wszystkozajęte cześć no zajrzałam,ale na razie będę siedzieć cicho. Przynajmniej do tego pierwszego USG.
natka_z
No witam panią szanowną, zastanawiałam się czy zajrzysz tu [emoji8]
Nie, to Tobie się mój nick blednie utrwalił od początku
Margo25 możesz farbować
My nikomu nie mówimy póki co (poza moim trenerem, żeby mi krzywdy nie zrobił). Chciałabym do pierwszego usg dużego poczekać, albo chociaż do świąt, wtedy już powinnam mieć wyniki nifty.
Zuzka o której wizyta?
Robisz test od razu, czy najpierw idziesz na usg? Rozmawiałam z moim lekarzem na ten temat i po wywiadzie stwierdził, że proponuje mi najpierw usg prenatalne u dobrego specjalisty, a jeśli tutaj pojawi się nieprawidłowość to dopiero ten test. Poza tym kazał się zastanowić, co zrobimy z wynikiem testu i czy bylibyśmy w stanie przerwać ciąże. Bardzo ciężkie decyzje, staram się w ogóle o tym nie myśleć i czekam na usg prenatalne.
AsiaGJ
O to podobnie jak ja, na śniadanie śledzie, na kolację śledzie i ciągle mało, aż zapasy zrobiłam :-)Ale Wam zazdroszczę tego spania. Nie pamiętam kiedy spałam do 9
Powiem że dawno z takim smakiem nie zjadłam śledzi jak przed chwilą. I dalej mam ochotę zastanawiam się czy nie iść do sklepu po kolejne
Misty29
Też właśnie muszę zrobić zapasy. A chwilę wcześniej zjadłam sernik zaczynają się smaki. W pierwszej ciąży tak nie miałam.O to podobnie jak ja, na śniadanie śledzie, na kolację śledzie i ciągle mało, aż zapasy zrobiłam :-)
AsiaGJ
U mnie wie tylko mąż :-) Czekamy na usg, a raczej planujemy na święta zrobić niespodziankę dziadkom :-)Cześć i czołem Podzielcie się proszę informacją, czy już przekazałyscie nowiny w miejscu pracy, rodzinie, przyjaciołom? Jeśli tak to takie były ich reakcje?
reklama
AsiaGJ
O sernik akurat mam w lodówce, ale na słodkie póki co brak ochoty...Też właśnie muszę zrobić zapasy. A chwilę wcześniej zjadłam sernik zaczynają się smaki. W pierwszej ciąży tak nie miałam.