reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
U mnie wie cała rodzina partnera, moi rodzice i w pracy. Plus kilku znajomych.
Nie mam problemów w mówieniu o ciąży. Uważam że nie ma czegoś takiego jak bezpieczny tydzień. A że w pracy pracuje z chemia itp to im szybciej powiem tym lepiej

Ja na macierzynskim do marca a później chciałam zaczac prace. Prace mam.mieć fajna i w domu czasami trzeba jechać do klienta. Tylko w tej sytuacji nie wiem czy może mnie zatrudnić

Cześć Dziewczyny, wygląda na to, ze i ja w lipcu przywitam kolejnego brzdąca. Na razie będę Was podgladac, a więcej napiszę po USG (wt/dr w przyszłym tygodniu, jeszcze nie wiem dokładnie kiedy). Dużo zdrowia i spokoju dla Was.

No witam panią szanowną, zastanawiałam się czy zajrzysz tu [emoji8]

Wszystkozajete, czy Ty nie bylas Mojewszystko?? Czy to mi sie cos myli?
.

Nie, to Tobie się mój nick blednie utrwalił od początku ;)

Margo25 możesz farbować :)

My nikomu nie mówimy póki co (poza moim trenerem, żeby mi krzywdy nie zrobił). Chciałabym do pierwszego usg dużego poczekać, albo chociaż do świąt, wtedy już powinnam mieć wyniki nifty.

Zuzka o której wizyta?

No witam panią szanowną, zastanawiałam się czy zajrzysz tu [emoji8]

Nie, to Tobie się mój nick blednie utrwalił od początku ;)

Margo25 możesz farbować :)

My nikomu nie mówimy póki co (poza moim trenerem, żeby mi krzywdy nie zrobił). Chciałabym do pierwszego usg dużego poczekać, albo chociaż do świąt, wtedy już powinnam mieć wyniki nifty.

Zuzka o której wizyta?

Robisz test od razu, czy najpierw idziesz na usg? Rozmawiałam z moim lekarzem na ten temat i po wywiadzie stwierdził, że proponuje mi najpierw usg prenatalne u dobrego specjalisty, a jeśli tutaj pojawi się nieprawidłowość to dopiero ten test. Poza tym kazał się zastanowić, co zrobimy z wynikiem testu i czy bylibyśmy w stanie przerwać ciąże. Bardzo ciężkie decyzje, staram się w ogóle o tym nie myśleć i czekam na usg prenatalne.

Ale Wam zazdroszczę tego spania. Nie pamiętam kiedy spałam do 9 :)

Powiem że dawno z takim smakiem nie zjadłam śledzi jak przed chwilą. I dalej mam ochotę :) zastanawiam się czy nie iść do sklepu po kolejne :)
O to podobnie jak ja, na śniadanie śledzie, na kolację śledzie i ciągle mało, aż zapasy zrobiłam :-)

Cześć i czołem :) Podzielcie się proszę informacją, czy już przekazałyscie nowiny w miejscu pracy, rodzinie, przyjaciołom? Jeśli tak to takie były ich reakcje?
U mnie wie tylko mąż :-) Czekamy na usg, a raczej planujemy na święta zrobić niespodziankę dziadkom :-)

reklama
Do góry