reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@lili91 nic nie mów o paczkach z biedronki :-D:-D
Na szczęście póki co nie ciągnie mnie do słodyczy... w ogóle apetytu nie mam.
A jak teraz piszę o jedzeniu to chyba zaczyna mnie mdlic :rofl:

Powodzenia na wizytach ☺

reklama
Ja od 6 nie śpię tylko w autobusie siedzę bo muszę do szpitala 100km dalej na kontrolę kutfa.... Szpital mam pod nosem ale nieee muszę do tego bo tam nie ma lekarza.... Zła dziś jak osa jestem

Dziękuje dziewczyny, dajemy radę :) teraz oczywiście jeśli wszysrko będzie ok to czeka mnie multum badań, amino napewno. Ale jakoś mam dobre przeczucia, kiedyś musi być dobrze :)
Podziwiam Cię dzielna kobieto dużo sił i zdrówka życzę :tak:
@malinalove93 trzymam kciuki w dalszym ciągu mam nadzieje ze zobaczysz 2kreseczki na teście ;-) ;)
@Margo25 pewnie ze możesz farbowac :cool2:

A ja spałam 11 godzin dziś :-) Włosy akurat ścięłam i pomalowałam dzień przed zrobieniem testu, więc narazie mam spokój. Czas do pracy, oby do weekendu. Miłego dnia :-)

Ale Wam zazdroszczę tego spania. Nie pamiętam kiedy spałam do 9 :)

Powiem że dawno z takim smakiem nie zjadłam śledzi jak przed chwilą. I dalej mam ochotę :) zastanawiam się czy nie iść do sklepu po kolejne :)

Córeczka ma aberracje, uszkodzone dwa chromosomy co spowodowało ciężkie wielowadzie. Jesteśmy pod opieka hospicjum, wiele miesięcy spędziliśmy w szpitalu, teraz już do końca chcemy być w domku. Długo się zastanawialiśmy czy to jest dobry czas na ciąże ale jakby corka od nas odeszła to mając maluszka może jakoś łatwiej będzie.

Dokładnie tak jak dziewczyny piszą idź szybko, to nie jest ładny wynik, napewno dostaniesz na to leki

Tak mi przykro... Mam łzy w oczach... w zasadzie to się poryczałam. :(:(
Bardzo dobrą decyzje podjęliście. :):)
Przytulam mocno.

reklama
Do góry