reklama
PaniMietki
Fanka BB :)
Mi tez jakoś apetyt uciekł
Niechce mi się jesc ... muszę w siebie wmuszac żeby cos zjeść
Niechce mi się jesc ... muszę w siebie wmuszac żeby cos zjeść
Medeleine86
Podziwiam Cię dzielna kobieto dużo sił i zdrówka życzęDziękuje dziewczyny, dajemy radę teraz oczywiście jeśli wszysrko będzie ok to czeka mnie multum badań, amino napewno. Ale jakoś mam dobre przeczucia, kiedyś musi być dobrze
@malinalove93 trzymam kciuki w dalszym ciągu mam nadzieje ze zobaczysz 2kreseczki na teście
@Margo25 pewnie ze możesz farbowac
Medeleine86
Witajcie kobietki
Witam nowe lipcowki! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
@malinalove93 ja w środę idę na monitoring może i badania mi zleci wiec mam nadzieje ze 18.12 pochwałę się wam testem z 2kreskami
@malinalove93 ja w środę idę na monitoring może i badania mi zleci wiec mam nadzieje ze 18.12 pochwałę się wam testem z 2kreskami
PaniMietki
Trzymam kciuki
Witajcie kobietki
netka.
Córeczka ma aberracje, uszkodzone dwa chromosomy co spowodowało ciężkie wielowadzie. Jesteśmy pod opieka hospicjum, wiele miesięcy spędziliśmy w szpitalu, teraz już do końca chcemy być w domku. Długo się zastanawialiśmy czy to jest dobry czas na ciąże ale jakby corka od nas odeszła to mając maluszka może jakoś łatwiej będzie.
Dokładnie tak jak dziewczyny piszą idź szybko, to nie jest ładny wynik, napewno dostaniesz na to leki
Tak mi przykro... Mam łzy w oczach... w zasadzie to się poryczałam.
Bardzo dobrą decyzje podjęliście.
Przytulam mocno.
reklama