reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Polecam spanie w sportowym staniku. Dopóki nie idę się myć, nie odczuwam bólu piersi. A bolą koszmarnie. Prawie jak przy nawale po porodzie... Mdłości mi przeszły, za to wciąż jestem zmeczona. Moglabym spać 24 na dobę. Śmierdzi mi kawa.
No właśnie mnie bolą przy dotyku i jak za szybko zbiegne po schodach [emoji85] nie wyobrażam sobie spać w staniku ale chyba będzie trzeba spróbować

reklama
No właśnie mnie bolą przy dotyku i jak za szybko zbiegne po schodach [emoji85] nie wyobrażam sobie spać w staniku ale chyba będzie trzeba spróbować

Ja też sobie nie wyobrażałam. Jeszcze kilka dni temu też bolały mnie tylko przy dotyku a teraz jakby odczuwały mocniej grawitacje Stanik to moje zbawienie :)

Ja sie nie czuje w ciazy, a co.gorsza wydaje mi sie ze mam wieksze plamienie. Jutro wizyta u lekarza, zobaczymy czy zleje moja plamienia czy nie.

Ennis nawet jakby go zrobili to nic z tym nie zrobia. Moze pojade do pl gin prywatnie. Jutro podejme decyzje.

Haha też z sentymentu do lipcowek zajrzałam i napisałam podobnie nie widząc Twojego wpisu że obok mnie leży prawie 4 miesięczny Synek! Czas pędzi jak szalony na tym forum, ciąża jak mrugnięcie oka
Widzę że nie jedna Lipcówka 2018 tu wpadła poczytać [emoji6]

dziewczyny wszystkiego co najlepsze dla was i dzidziusiów [emoji8]

reklama
Czesc i czołem wszystkim przyszlym mamom :) w zeszlą sobotę zrobiłam test, wynik pozytywny. Mam 31 lat, to moja pierwsza ciąża. Aplikacja pokazuje, że jestem w 4 tyg i 5 dniu ciąży. Jutro ide na badania krwi, ale termin u pani ginekolog nam dopiero na 19 listopada. Objawow ciąży jeszcze nie odczuwam, poza bolem i powieszeniem piersi i czasem pobolewanie mnie w dole brzucha. Mam nadzieję, że spędze z Wami okres oczekiwania na malenstwo i będziemy się wzajemnie w naszych ciazach wspierac. :)

Do góry