reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Polecam spanie w sportowym staniku. Dopóki nie idę się myć, nie odczuwam bólu piersi. A bolą koszmarnie. Prawie jak przy nawale po porodzie... Mdłości mi przeszły, za to wciąż jestem zmeczona. Moglabym spać 24 na dobę. Śmierdzi mi kawa.
No właśnie mnie bolą przy dotyku i jak za szybko zbiegne po schodach [emoji85] nie wyobrażam sobie spać w staniku ale chyba będzie trzeba spróbować

reklama
No właśnie mnie bolą przy dotyku i jak za szybko zbiegne po schodach [emoji85] nie wyobrażam sobie spać w staniku ale chyba będzie trzeba spróbować

Ja też sobie nie wyobrażałam. Jeszcze kilka dni temu też bolały mnie tylko przy dotyku a teraz jakby odczuwały mocniej grawitacje Stanik to moje zbawienie :)

Ja sie nie czuje w ciazy, a co.gorsza wydaje mi sie ze mam wieksze plamienie. Jutro wizyta u lekarza, zobaczymy czy zleje moja plamienia czy nie.

Ennis nawet jakby go zrobili to nic z tym nie zrobia. Moze pojade do pl gin prywatnie. Jutro podejme decyzje.

Haha też z sentymentu do lipcowek zajrzałam i napisałam podobnie nie widząc Twojego wpisu że obok mnie leży prawie 4 miesięczny Synek! Czas pędzi jak szalony na tym forum, ciąża jak mrugnięcie oka
Widzę że nie jedna Lipcówka 2018 tu wpadła poczytać [emoji6]

dziewczyny wszystkiego co najlepsze dla was i dzidziusiów [emoji8]

reklama
Czesc i czołem wszystkim przyszlym mamom :) w zeszlą sobotę zrobiłam test, wynik pozytywny. Mam 31 lat, to moja pierwsza ciąża. Aplikacja pokazuje, że jestem w 4 tyg i 5 dniu ciąży. Jutro ide na badania krwi, ale termin u pani ginekolog nam dopiero na 19 listopada. Objawow ciąży jeszcze nie odczuwam, poza bolem i powieszeniem piersi i czasem pobolewanie mnie w dole brzucha. Mam nadzieję, że spędze z Wami okres oczekiwania na malenstwo i będziemy się wzajemnie w naszych ciazach wspierac. :)

Do góry