reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

22-23.10 owulacja, 29.10 plamienie implantacyjne, 31.10 test negatywny, 1.11 cień cienia :D Mąż mówi, że mi poprawi druga kreskę flamastrem, żebym lepiej widziała. 8-)
5.11 poprawię test, w dniu spodziewanego okresu.

Termin byłby na 19 lipca. Może tym razem się utrzyma. Laseczki też machnęliśmy w październiku. :)

reklama
22-23.10 owulacja, 29.10 plamienie implantacyjne, 31.10 test negatywny, 1.11 cień cienia :D Mąż mówi, że mi poprawi druga kreskę flamastrem, żebym lepiej widziała. 8-)

Termin byłby na 19 lipca. Może tym razem się utrzyma. Laseczki też machnęliśmy w październiku. :)
Trzymam kciuki za 5.11 żeby pojawiły sie 2 grube krechy ✊

Trzymam kciuki!

Jak się wszyscy czują ? Obudziłam się z mdłosciami i gorącymi obolałymi piersiami. Jakoś daje radę ale zaraz spędzę 2h w autobusie [emoji85] umrem jak boga kocham

To super informacja! Oby w poniedziałek były dwie grube krechy :)

Ja się ćwiczę w cnocie cierpliwości [emoji23]. W moim przypadku, dopiero w czwartek za tydzień jest sens pójść na betę z krwi. Ehh.... ;-)

Trzymam kciuki!

Jak się wszyscy czują ? Obudziłam się z mdłosciami i gorącymi obolałymi piersiami. Jakoś daje radę ale zaraz spędzę 2h w autobusie [emoji85] umrem jak boga kocham
Nie zazdroszczę ani mdłości a tym bardziej jazdy autobusem :eek:
Ja w dalszym ciągu mam bóle krzyża poza tym bóle głowy od tej zwariowanej pogody :oo: pozdrawiam!:-) :):-) :)

To super informacja! Oby w poniedziałek były dwie grube krechy :)

Ja się ćwiczę w cnocie cierpliwości [emoji23]. W moim przypadku, dopiero w czwartek za tydzień jest sens pójść na betę z krwi. Ehh.... ;-)
:D cnota cierpliwości he he he dobre!:-D będę trzymać kciuki oby juz coś było wiadomo:)

Dzięki dziewczyny za gratulacje mam nadzieje że spędzimy tu miło i spokojnie okres ciąży i szybko będziemy się cieszyć naszymi maluszkami :)

Starszy syn skończył właśnie 11 lat a młodszy 6

Netka znam ten kalendarz korzystałam z niego tym razem i mam nadzieje że się sprawdzi;) Jak będą dwie dziewczynki to też się nie pogniewam :) męża brat ma dwóch synów bliźniaków więc jest szansa.

Ja nie patrzyłam na to nigdy... Tzn do teraz. Wszystko pasuje. Mam syna i córkę. Jeśli sprawdzi się i tym razem, to rośnie mi w brzuszku chłopiec

Gratuluje bladziocha!!! Ja znowu mam powódź śluzu ciągnący, przezroczysty lekko bialy. Normalnie jak w owulacje.
Nie chce sie na siłę doszukiwać ciąży ale jakoś mam wrazenie ze to może byc to? Dzisiaj 9dpo.

Trzymam kciuki!

Polecam spanie w sportowym staniku. Dopóki nie idę się myć, nie odczuwam bólu piersi. A bolą koszmarnie. Prawie jak przy nawale po porodzie... Mdłości mi przeszły, za to wciąż jestem zmeczona. Moglabym spać 24 na dobę. Śmierdzi mi kawa.

reklama
Do góry