reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ewelina gratulacje [emoji4]

Dziekuje dziewczynki, w sumie nic sie nie dowiedzialam nowego. Powiedzial mi ze takie brazowe plamienia na tym etapie ciazy moga byc norma ale jakbym zobaczyla krew to mam wracac i wysla mnie na wczesniejsze usg. Uznalam to za kompletna strate czasu, wolalabym przespac ten czas zamiast isc do przychodni. Tak wiec, zostaje mi czekac do spotkania z polozna a mam je 19 listopada. Zostaje mi tylko sie modlic abym w koncu przestala plamic bo osiwieje w tej ciazy.
A Wy jak sie czujecie?

reklama
@renisus Witaj czyli ogólnie jest u Ciebie ok?
U mnie bóle krzyża w dalszym ciągu bóle w podbrzuszu dziwne i jakaś taka senna jestem albo może przez tą pogodę spać mi się chce ogólnie może być . .

Ewelina gratulacje [emoji4]

Dziekuje dziewczynki, w sumie nic sie nie dowiedzialam nowego. Powiedzial mi ze takie brazowe plamienia na tym etapie ciazy moga byc norma ale jakbym zobaczyla krew to mam wracac i wysla mnie na wczesniejsze usg. Uznalam to za kompletna strate czasu, wolalabym przespac ten czas zamiast isc do przychodni. Tak wiec, zostaje mi czekac do spotkania z polozna a mam je 19 listopada. Zostaje mi tylko sie modlic abym w koncu przestala plamic bo osiwieje w tej ciazy.
A Wy jak sie czujecie?

Trzymam kciuki.
Faktycznie w przypadku plamień na czerwono trzeba interweniować.

Ja natomiast przez ostatnich kilka lat plamiłam na tydzień przed okresem na brązowo. Okres za trzy dni a plamień nie ma.
Gdzieś wyczytałam, że ma to związek z niskim poziomem hormonów.

Dziewczyny, kiedy wizytujecie u gina?
Potrzymamy sobie kciukasy.
Jak potwierdzę ciążę testem, to myślę 23 listopada.

Renisus eh no to rzeczywiście. Ale mam nadzieję że będzie lepiej.

Ja mam wizytę u położnej 9 listopada i jeśli nie będzie usg to umawiamy się prywatnie na 12

@renisus Witaj czyli ogólnie jest u Ciebie ok?
U mnie bóle krzyża w dalszym ciągu bóle w podbrzuszu dziwne i jakaś taka senna jestem albo może przez tą pogodę spać mi się chce ogólnie może być . .
W to wierze ze jest ok. W Uk troche inaczej traktuja ciaze niestety i wlasciwe do 12 tyg nic zbytnio nie robia. Nic, aby do przodu [emoji4]

U mnie bez zmian, 10dpo, śluzu mnóstwo.
Brzuch przestał jedynie boleć.
Jak u innych planujących testowanie?? Sa tu jakieś czekajace razem ze mna?

reklama
U mnie nudy, nic mnie nie boli żadnych mdłości bo dosłownie nic. Chodzę trenuje na tyle mocno na ile daje radę.
A wizytę umówiłam na wtorek to będzie dokładnie 6t0d mam nadzieję że będzie coś widać i nie będę musiała drugi raz przychodzić, ale będę przy okazji w centrum to od razu pomyślałam że skoczę tak żeby za jednym zamachem wszystko zrobic

Do góry