reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Serdecznie gratuluję. To normalne że na początku masz wątpliwości i że towarzyszy Ci lek. Rozgosc się tu u nas. Razem nam będzie lepiej :) napisz coś o sobie. To Twoja pierwsza ciąża?

Tak, to moje pierwsze :) I taki mętlik w głowie...
Mam 29 lat i jeszcze jakiś czas temu wypowiedziałam prorocze slowa, że chcę urodzić przed trzydziestką :) a jestem z września, czyli sobie wygadałam :)
Zaczynam powoli odczuwać małe dolegliwości, jazda autem lub autobusem powoduje, ze czuję się jak na kacu :) i te bóle w dole brzucha, zwłaszcza wieczorem...
A chciałabym pracowac jak najdłuzej się da :)

reklama
U nas jest Lilla. :) A u Was to zdrobnienie od jakiego imienia? :)

Dziewczyny siedziałam wczoraj w pracy do późna. Podczytywalam Was kochane moje a tam ciągle to jedzonko i jedzonko... :D I efekt taki, że wróciłam z pracy i po 22:00 zrobiłam frytki + fetę z warzywami... Małego tego... Małżonek zgrzeszył razem ze mną... :p Fakt pycha. Ale już + 1,5 kg. :mad:
Dziś wciągnęłam kanapeczki, później naleśnika i spaghetti... Muszę założyć kłódkę na lodówkę... :laugh2:
Do mdłości i piersi dorzucam wilczy apetyt.
Co najciekawsze odrzuca mnie od herbaty! Na sam widok mi niedobrze a piłam baaardzo dużo. ;)

Zbieram się do fryzjera i do pracy. A wlaśnie włosy też się zmieniły, już nie są jak siano. Jakby je ktoś olejkiem nasmarował. 8-)

U nas od Liliana :) ja tez mam wilczy apetyt, od niczego mnie na razie nie odrzuca niestety hahaha

Tak, to moje pierwsze :) I taki mętlik w głowie...
Mam 29 lat i jeszcze jakiś czas temu wypowiedziałam prorocze slowa, że chcę urodzić przed trzydziestką :) a jestem z września, czyli sobie wygadałam :)
Zaczynam powoli odczuwać małe dolegliwości, jazda autem lub autobusem powoduje, ze czuję się jak na kacu :) i te bóle w dole brzucha, zwłaszcza wieczorem...
A chciałabym pracowac jak najdłuzej się da :)
Też mam 29 lat :) Ostatnio również mnie mdli jak jeżdżę autem i trochę to męczące jest. Na szczęście nie muszę długich tras robić.

U nas od Liliana :) ja tez mam wilczy apetyt, od niczego mnie na razie nie odrzuca niestety hahaha
A ja siedzę w pr
Też mam 29 lat :) Ostatnio również mnie mdli jak jeżdżę autem i trochę to męczące jest. Na szczęście nie muszę długich tras robić.

Ocho..chyba się przechwaliłam, bo siedzę w pracy i tu nawet mnie mdłosci dopadają :)

Ja wiem, że nas tu dużo jest ale ciężko za Wami nadążyć[emoji6] Dziś mam wolne a i tak się ledwo wyrabiam w czytaniu postów. Ja dziś pije pierwsza kawę od 10 dni bo mnie kompletnie odrzuciło a jestem kawowa maniaczka. Takie cuda w ciąży[emoji4]

Też mnie odrzuciło ale nadal nie dam rady nawet jej powąchać...

Ja tym razem planuje pracować do rozwiązania no może tydzień wczesniej pójdę na wolne. Bo tamtym razem byłam w domu miesiąc i mnie już pod koniec nosiło
A tu w Anglii jest tak że jak pójdziesz na wolne wcześniej to ci odcinaja od macierzyńskiego więc jak poszłam miesiąc przed to zostaje tylko 11 miesięcy z bobasem. A teraz pracy mam 5 minut autem od domu więc nawet jakby się coś zaczęło w pracy to powinnam zdążyć... Chyba

Ja uwielbiam kawę (poza I trymestrem hehe). Zapach, smak. Zazwyczaj piłam dwie dziennie. I tej drugiej kawy tak między godz. 11 a 13 mój organizm wręcz się domagał. A teraz bez większego entuzjazmu wypijam tylko jedną z rana. I to bardziej na rozruch niż z przyjemności. A do kolejnej mnie już nie ciągnie. Za to polubiłam się z herbatami. Wcześniej niespecjalnie je piłam, a teraz chętnie. Na dziwne smaki nie mam napadów, raczej jem tak jak zwykle jadam.

reklama
Do góry