reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Witajcie dziewczyny :)
Chciałam dołączyć do was, byłam już lipcoweczka ale 2017 [emoji3526] Mam już dwójkę dzieci, synka 5 lat i córkę 16 mcy. Teraz kolejny raz jestem w ciąży i według moich obliczeń mam termin na 22 lipca, ale pierwsza wizytę mam dopiero w czwartek :)
Mam podobny termin wg. OM i też pierwsza wizyta w czwartek. :)

Chciałam dołączyć do was, byłam już lipcoweczka ale 2017 ☺️ Mam już dwójkę dzieci, synka 5 lat i córkę 16 mcy. Teraz kolejny raz jestem w ciąży i według moich obliczeń mam termin na 22 lipca, ale pierwsza wizytę mam dopiero w czwartek :)
Jakie tam dopiero :) ja mam za tydzień a termin na 7 lipca :)

Witajcie nowe lipcowe ;) :)

cudowna jesteś , ale beczeć tak szybko nie przestane tysiąc myśli w głowie ...termin na 21 lipca to tak strasznie długo na komunii córeczki bedę wielkim wielorybem ...masakara dziekuje za miłe słowa będę częściej zaglądać tutaj
trzymajcie sie ciężarówki
Moja też ma w tym roku komunię :D :D
Ja wiekowo jeszcze do 40 kawałek mam :p Ale za to już widzę te spojrzenia, że 4 dziecko... Aaaaaa
A co do wieku - mam w rodzinie wiele kobiet rodzących 38-40+ Wszystko ok ;)

Spoko- mnie sie ostatnio snilo ze biegam z lechtaczka zwisajaca do kolan i wszyscy ze mnie sie smieja a ja probuje to odciac jakos ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]

Leżę... :-D:-D:-D

Chciałam dołączyć do was, byłam już lipcoweczka ale 2017 [emoji5] Mam już dwójkę dzieci, synka 5 lat i córkę 16 mcy. Teraz kolejny raz jestem w ciąży i według moich obliczeń mam termin na 22 lipca, ale pierwsza wizytę mam dopiero w czwartek :)

A czemu dopiero? :-) Ja termin z OM mam na 24.07 i wizytę 6 grudnia.

Witam wszystkie nowe lipcowki! Ja się chciałam jeszcze zapytać czy bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego?

@PaniMietki też używam teraz zielonych a na początku premium i nie mogłam się na zielone przestawić bo są dość mocno sztucznie perfumowane. Premium nie są ale mają sztuczny zapach też. No i do tej pory w zielonych ten zapach mnie drażni. Ale poza tym sprawdzają się ok no i w premium denerwowała mnie ta siateczka.
A jakie grudki Anka mała w tym pampersie?
Wiem że może się ten środek dziwnie zgrudkowac jak jest mocno przesikane ale to raczej w tych gorszych pampersa ch

reklama
Do góry