reklama
Mam podobny termin wg. OM i też pierwsza wizyta w czwartek.Witajcie dziewczyny
Chciałam dołączyć do was, byłam już lipcoweczka ale 2017 [emoji3526] Mam już dwójkę dzieci, synka 5 lat i córkę 16 mcy. Teraz kolejny raz jestem w ciąży i według moich obliczeń mam termin na 22 lipca, ale pierwsza wizytę mam dopiero w czwartek
Mam podobny termin wg. OM i też pierwsza wizyta w czwartek.
Oo super, na która masz? ja 17 ale znając lekarza to bliżej 18 wejdę
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Jakie tam dopiero ja mam za tydzień a termin na 7 lipcaWitajcie dziewczyny
Chciałam dołączyć do was, byłam już lipcoweczka ale 2017 Mam już dwójkę dzieci, synka 5 lat i córkę 16 mcy. Teraz kolejny raz jestem w ciąży i według moich obliczeń mam termin na 22 lipca, ale pierwsza wizytę mam dopiero w czwartek
Na 9:20 [emoji6]Oo super, na która masz? ja 17 ale znając lekarza to bliżej 18 wejdę
Aguu
Witajcie nowe lipcowe
Ja wiekowo jeszcze do 40 kawałek mam Ale za to już widzę te spojrzenia, że 4 dziecko... Aaaaaa
A co do wieku - mam w rodzinie wiele kobiet rodzących 38-40+ Wszystko ok
Leżę...
Moja też ma w tym roku komunięcudowna jesteś , ale beczeć tak szybko nie przestane tysiąc myśli w głowie ...termin na 21 lipca to tak strasznie długo na komunii córeczki bedę wielkim wielorybem ...masakara dziekuje za miłe słowa będę częściej zaglądać tutaj
trzymajcie sie ciężarówki
Ja wiekowo jeszcze do 40 kawałek mam Ale za to już widzę te spojrzenia, że 4 dziecko... Aaaaaa
A co do wieku - mam w rodzinie wiele kobiet rodzących 38-40+ Wszystko ok
Spoko- mnie sie ostatnio snilo ze biegam z lechtaczka zwisajaca do kolan i wszyscy ze mnie sie smieja a ja probuje to odciac jakos ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85]
Leżę...
ladyk24na7
Witajcie dziewczyny
Chciałam dołączyć do was, byłam już lipcoweczka ale 2017 [emoji5] Mam już dwójkę dzieci, synka 5 lat i córkę 16 mcy. Teraz kolejny raz jestem w ciąży i według moich obliczeń mam termin na 22 lipca, ale pierwsza wizytę mam dopiero w czwartek
A czemu dopiero? :-) Ja termin z OM mam na 24.07 i wizytę 6 grudnia.
OnaZmijeczka
@PaniMietki też używam teraz zielonych a na początku premium i nie mogłam się na zielone przestawić bo są dość mocno sztucznie perfumowane. Premium nie są ale mają sztuczny zapach też. No i do tej pory w zielonych ten zapach mnie drażni. Ale poza tym sprawdzają się ok no i w premium denerwowała mnie ta siateczka.
A jakie grudki Anka mała w tym pampersie?
Wiem że może się ten środek dziwnie zgrudkowac jak jest mocno przesikane ale to raczej w tych gorszych pampersa ch
A jakie grudki Anka mała w tym pampersie?
Wiem że może się ten środek dziwnie zgrudkowac jak jest mocno przesikane ale to raczej w tych gorszych pampersa ch
reklama
zuzkaaa
ja przestalam brac keas i biore prenatal unoWitam wszystkie nowe lipcowki! Ja się chciałam jeszcze zapytać czy bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego?