reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
No i wiedziałam że jest źle, czułam to
Zarodek się zatrzymał nie odpowiada totalnie na wiek ciąży i nie bije serce nawet jest tak jakby się cofną bo lekko echo zarodka było widać
Czekam teraz na bhcg

Zarodek się zatrzymał nie odpowiada totalnie na wiek ciąży i nie bije serce nawet jest tak jakby się cofną bo lekko echo zarodka było widać
Czekam teraz na bhcg

Nie wiem kompletnie co napisać...
Jest mi zwyczajnie bardzo przykro z takich smutnych wieści... :(:(
Przytulam mocno Kochana!!

Ja myslalam ze najgorszy moment za mna... teraz to mam takiego stresa ze osiwieje do czwartku[emoji849][emoji849][emoji33]

reklama
Czekam teraz na bhcg
Ojej trzymam kciuki

Ja biorę kwas foliowy 5mg, cytrynian magnezu i witaminę D. Nie bawię się w te wszystkie multiwitaminy bo w większości to słabo przyswajalne badziewie. Poczytajcie sobie porównanie witamin ciążowych u Pan Tabletka

Do góry