reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@renisus kciuki i walcz ja wiem że z nimi ciężko ale jak widać nie w każdym miejscu w UK mają takie mocno luzackie podejscie. U Ennis się udalo

@olga123 moja teściowa urodziła mojego męża jak miała 41 lat:) i jest ok oczywiście ten kontakt jest zupełnie inny i rządzi się innymi prawami niż np z moimi rodzicami którzy zostali rodzicami jak mieli 20lat no ale nie powiedziałabym że jest gorzej czy cos... Jest inaczej:) witaj

@slodkatrojeczka chyba coś jest z tymi snami na rzeczy. Czyżby to był mój pierwszy objaw ciąży?:) Też mam realistyczne i idą w brutalna stronę często kogoś zabijam. Ostatnio w windzie zabiłam wampira wcisnęłam ja w szparę od windy i wszędzie była krew. No i śni mi się często że sikam w pampersa, jak się budzę to strasznie mam pełny pęcherz no i to kwestia czasu kiedy zleje się przez sen:( to też bardzo realistyczne sny sikam do Pampers premium care :) (moja podświadomość górną półkę sobie wybiera)

Sikanie też mi się śniło ostatnio. Nie pamietam, gdzie to robiłam. Ale jak sie obudziłam to sprawdzałam, czy się w łóżko nie zsikałam :D

@renisus kciuki i walcz ja wiem że z nimi ciężko ale jak widać nie w każdym miejscu w UK mają takie mocno luzackie podejscie. U Ennis się udalo

@olga123 moja teściowa urodziła mojego męża jak miała 41 lat:) i jest ok oczywiście ten kontakt jest zupełnie inny i rządzi się innymi prawami niż np z moimi rodzicami którzy zostali rodzicami jak mieli 20lat no ale nie powiedziałabym że jest gorzej czy cos... Jest inaczej:) witaj

@slodkatrojeczka chyba coś jest z tymi snami na rzeczy. Czyżby to był mój pierwszy objaw ciąży?:) Też mam realistyczne i idą w brutalna stronę często kogoś zabijam. Ostatnio w windzie zabiłam wampira wcisnęłam ja w szparę od windy i wszędzie była krew. No i śni mi się często że sikam w pampersa, jak się budzę to strasznie mam pełny pęcherz no i to kwestia czasu kiedy zleje się przez sen:( to też bardzo realistyczne sny sikam do Pampers premium care :) (moja podświadomość górną półkę sobie wybiera)
Co do pampersów wolę active baby hehe ten super extra premium smierdoli i ostatnio pękł [emoji848][emoji34]i młoda cała w grudkach

Ale sny macie dziewczyny! U mnie narazie nic nadzwyczajnego się nie śni :)

A co myślicie że jak się już trochę lepiej poznamy żeby przenieść się na fb i zrobić sekretna grupę? Wtedy nikt nas obcy nie będzie czytał i można mieć różne tematy i zdjęcia wrzucać. Tak zrobilysmy z poprzednią moja grupa ciężarówek i teraz ponad 3 lata później dalej że sobą gadamy i mamy super kontakt! Jak myślicie?

A co myślicie że jak się już trochę lepiej poznamy żeby przenieść się na fb i zrobić sekretna grupę? Wtedy nikt nas obcy nie będzie czytał i można mieć różne tematy i zdjęcia wrzucać. Tak zrobilysmy z poprzednią moja grupa ciężarówek i teraz ponad 3 lata później dalej że sobą gadamy i mamy super kontakt! Jak myślicie?
Już tam coś dziewczyny pisały o sekretne grupie tutaj na forum. Ja nie wiem czy na FB bym chciała bo jednak mało używam

reklama

Ja odpadam. Nie mam konta na FB. Ale tutaj na prywatne już tak.

Do góry