reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@PaniMietki też używam teraz zielonych a na początku premium i nie mogłam się na zielone przestawić bo są dość mocno sztucznie perfumowane. Premium nie są ale mają sztuczny zapach też. No i do tej pory w zielonych ten zapach mnie drażni. Ale poza tym sprawdzają się ok no i w premium denerwowała mnie ta siateczka.
A jakie grudki Anka mała w tym pampersie?
Wiem że może się ten środek dziwnie zgrudkowac jak jest mocno przesikane ale to raczej w tych gorszych pampersa ch
Właśnie wstała z nocy i jej przebieram pampersa a on od góry pękł ... I wszystko miała na brzuchu i plecakach aż po szyję ... Fakt był przesikany bo po nocy ... Ale w takich pampersach raczej nie powinno to się wydarzyć

reklama
Właśnie wstała z nocy i jej przebieram pampersa a on od góry pękł ... I wszystko miała na brzuchu i plecakach aż po szyję ... Fakt był przesikany bo po nocy ... Ale w takich pampersach raczej nie powinno to się wydarzyć

Aaaa to tak, no racja jakiś wadliwy ale mimo wszystko już bym się zraziła całkowicie

Jejku czekam już w poczekalni
Takie zle przeczucie mam że szok:(

OnaZmijeczka, kciuki zacisniete.

Ukmama, ja biore pregnacare.

Witam tez nowe mamy [emoji4]

Olga123, gdzie mieszkasz w uk?

Ja jeszcze godzina do wizyty, zadzwonilam juz do pracy ze mnie dzisiaj nie bedzie. Nie wspominalam, ze ide po zwolnienie, tylko ze jutro zadzwonie znowu jak cos.

reklama
Do góry