reklama
Iwona 1986
Zaangażowana w BB
Mi pomagają na kolacje płatki owsiane z dużą ilością rodzynek.Dziewczyny zazdroszczę wam z tym brakiem zadyszki. Mieszkam na czwartym piętrze i jak do tej pory normalnie wchodziłam to teraz już po drugim piętrze sapać zaczynam a w mieszkaniu to padam prawie na wejściu ;-) Poradźcie mi coś proszę na zaparcia? Ze środków z apteki chyba nic nie można...
Ennis92
Fanka BB :)
Zrobiłaś mi smaka na rosół.... Mój mi nie zrobi bo nie potrafi (Irlandczyk) a i nawet nie mam wloszczyzny w domu [emoji24][emoji24]PS. Tez dzis bede robila pizze[emoji23][emoji23][emoji23]
PS2. Mam nadzieje, ze pojdzie lepiej niz z rosolem, ktorego nie bylam w stani nawet sprobowac.
Hejka! Przyłączam się do Was. Wczoraj dowiedziałam się że jestem w ciąży jeszcze nie dowierzam. Ja mieszkam w Anglii i mam 2.5 letnią córeczkę. Widziałam że tu też są mamy z wysp nie wiem czy będę mieć duzo czasu na udzielanie bo pracuje a w domu też dużo zajęć ale napewno będę tu wpadać jak będę mieć czas. Jeszcze czekam z poinformowaniem GP, termin sobie wyliczylam na 30 lipca.
malina2312
Ciasto, sos, ser mozarella, szynka, kukurydza, ananas, bazylia i w zależności jak kto lubi posypuje rukolą po upieczeniuCzekam na opinie. A co dajesz do pizzy na słodko?
Fajna tez mi ostatnio wyszła ciasto, sos, ser, pieczarki, papryka, salami, szynka,cebula, bazylia i to posypane pieprzem cayen. Pieprz dał fajny smaczek lekko pikantny, ale wyraźny
I trzecia moja ulubiona
Ciasto, sos, ser, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, a po upieczeniu dorzucam rukole
Ennis92
Witam i gratulacje ja jestem z UK chociaż z innej wyspy bo Irlandia PółnocnaHejka! Przyłączam się do Was. Wczoraj dowiedziałam się że jestem w ciąży jeszcze nie dowierzam. Ja mieszkam w Anglii i mam 2.5 letnią córeczkę. Widziałam że tu też są mamy z wysp nie wiem czy będę mieć duzo czasu na udzielanie bo pracuje a w domu też dużo zajęć ale napewno będę tu wpadać jak będę mieć czas. Jeszcze czekam z poinformowaniem GP, termin sobie wyliczylam na 30 lipca.
OnaZmijeczka
Misty29
Dzięki za propozycję. Na pewno skorzystam ja do tej dawałam sos pomidorowy z chilli (bo lubimy ostre potrawy), mozarelle, szynkę szwardzwaldzką, oliwki, ostrą papryczkę i na koniec rukolę. UwielbiamCiasto, sos, ser mozarella, szynka, kukurydza, ananas, bazylia i w zależności jak kto lubi posypuje rukolą po upieczeniu
Fajna tez mi ostatnio wyszła ciasto, sos, ser, pieczarki, papryka, salami, szynka,cebula, bazylia i to posypane pieprzem cayen. Pieprz dał fajny smaczek lekko pikantny, ale wyraźny
I trzecia moja ulubiona
Ciasto, sos, ser, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, a po upieczeniu dorzucam rukole
Ennis92
Trzeba będzie. Ja tam akurat pomidorowej nie lubię ale rosół oj tak,
reklama
renisus
Kawa inka, rano woda z miodem i cytryna zaraz po wstaniu z lozka. Kiwi z jogurtem na sniadanko, rezygnacja z chlebka i czopki. W pierwszej ciazy przechodzilam masakre, nie wspominajac o hemoroidach. Teraz tfu tfu jest o niebo lepiej.Dziewczyny zazdroszczę wam z tym brakiem zadyszki. Mieszkam na czwartym piętrze i jak do tej pory normalnie wchodziłam to teraz już po drugim piętrze sapać zaczynam a w mieszkaniu to padam prawie na wejściu ;-) Poradźcie mi coś proszę na zaparcia? Ze środków z apteki chyba nic nie można...
UKMama witaj, skad jestes?