reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Wygląda przepysznie i pewnie tak smakuje.
Robię podobną, chociaż ostatnio na słodko zrobiłam i też była pyszna. Teraz planuje kupić kamień do wypieku pizzy, podobno rewelacja super wilgoć odprowadza i pizza jest pyszna. Jak kupię to wypróbuję i dam znać:)
Czekam na opinie. A co dajesz do pizzy na słodko? :)

reklama
@Agi.aguullka ojej:( ale przykry zbieg okoliczności:( takie to życie
Mam nadzieję że chociaż widział zdjęcie dzidzi.
Jak byłam w 5miesiacu to umarł mój dziadek i żałuję że mu nie powiedziałam
@Misty29 ja tu po treningu a ty takie cuda pokazujesz?? Ojej zjadłabym w całości. Właśnie robię pieczone ziemniaczki i łososia :)
@Dorka88 piękna beta:)
@malina2312 ooo o kamieniu nie słyszałam a to się daje po prostu na tace do piekarnika ten kamień? I na to pizze?

Boze jak mi jest niedobrze. Czuje sie paskudnie... Ja nie chce byc takimi zwlokami!!! Najgorsze sa zawroty glowy... Po prostu ni z gruchy ni z pietruchy mi sie nagle pion z poziomem zamienia. O co kaman?!

Ja bym chciala do maja popracowac... Ale jak bedzie to zobaczymy. W ogole to czekam na srode jak na zbawienie... Chce juz zobaczyc, ze poki co jest ok.

Boze jak mi jest niedobrze. Czuje sie paskudnie... Ja nie chce byc takimi zwlokami!!! Najgorsze sa zawroty glowy... Po prostu ni z gruchy ni z pietruchy mi sie nagle pion z poziomem zamienia. O co kaman?!

Ja bym chciala do maja popracowac... Ale jak bedzie to zobaczymy. W ogole to czekam na srode jak na zbawienie... Chce juz zobaczyc, ze poki co jest ok.
ja dzisiaj tez slabo... bola mnie plecy [emoji24] jestem senna okropnie.. czekam na gosci ma przyjechac przyjaciolka z mezem i z dziecmi [emoji85]

Moi pojechali na zawody a ja spie caly dzien. Mam otwarte okno i wlasciwie budze sie zeby przekasic cos, siki i piciu. I ciagle jestem zmeczona i ciagle zle sie czuje.

Jazdy jako pasarzer odpuszczam az do porodu, nie ma szans zebym wytrzymala.

Zadyszki nie mam, jeszcze na poczatku ciazy bielam polmaraton w deszczu, wiec forma zostala. Teraz mam zakaz biegania az do usg, ale po historii z pierwszej ciazy to pewnie do konca nie bede mogla byc aktywna. Ale i tak zadyszke mialam dopiero po porodzie.

Dziewczyny zazdroszczę wam z tym brakiem zadyszki. Mieszkam na czwartym piętrze i jak do tej pory normalnie wchodziłam to teraz już po drugim piętrze sapać zaczynam a w mieszkaniu to padam prawie na wejściu ;-) Poradźcie mi coś proszę na zaparcia? Ze środków z apteki chyba nic nie można...

Dziewczyny zazdroszczę wam z tym brakiem zadyszki. Mieszkam na czwartym piętrze i jak do tej pory normalnie wchodziłam to teraz już po drugim piętrze sapać zaczynam a w mieszkaniu to padam prawie na wejściu ;-) Poradźcie mi coś proszę na zaparcia? Ze środków z apteki chyba nic nie można...
Też mam zadyszke :)
A na zaparcia mogę polecić czopki glicerynowe (serio)

reklama
Do góry