besos
Zaangażowana w BB
Oczywiście, że mozesz staraliśmy się o dziecko 1,5 roku (mam PCOS) i to był ostatni cykl stymulowany. Już stracilam nadzieje, a tu jeszcze 2 wyszła [emoji6]Piękna wiadomość gratulacje
A cykl naturalny czy stymulowany? Jeśli mogę zapytać
Chodze prywatnie. Na NFZ raz tylko trafilam na panią ginekolog z ludzkim podejściem niestety.Chodzicie prywatnie czy na NFZ do gina? Czy prywatny prowadzi wam ciążę, a na NFZ po skierowania? Nie wiem jak to rozwiązać, żeby nie zbankrutować już przed porodem.
Mnie tez i lekarz na wszelki wypadek przepisał mi luteine 2x1 dopochwowoMnie w brzuchu coś tak ściska/kłuje co jakiś czas, a potem przerwa na jakiś czas.
No i jak dłużej postoję to czuję ciągnięcie.
I chyba wolę jak mnie cos tam zaboli. Bez ukłucia dłuższy czas czuję niepokój. [emoji33]
Od tygodnia budzę się 5-6 I ni cholery zasnąć nie moge.:/Dzień dobry. Czy wy też cierpicie na poranna bezsenność? Wolna sobota a ja od 5 nie spie[emoji1664]. Dzisiaj powtarzam betę. Mam nadzieję że jest ok. Miałam umówić się na wizytę na początek grudnia ale nie wiem czy wytrzymam tyle. Poza tym kończy mi się luteina. Wiecie może czy kupię luteine bez recepty? Dzisiaj na podstawie owu mam 4t 5d i luteine na 6 dni. Co do lekarza chodzę prywatnie badanie i usg 200zl a po skierowania na badania chodzę do niego do przychodni ale tam już nie robi żadnych badań tylko skierowania wypisuje
Super! Też często nie pisałam, bo praca dom, ale teraz będę miala (na razie[emoji23]) więcej czasu to się poprawię [emoji6]W końcu mogę się pochwalić byłam wczoraj na wizycie 7tydzien i 5 dzień bąbel ma już 14.4 mm a do tego słyszeliśmy serduszko oczywiście nie obyło się bez płaczu ze wzruszenia. Teraz 6 grudnia następne USG a 17.12 badania prenatalne. Oczywiście wczoraj tak się denerwowałam ze myślami ze oszaleje, ale wszystko w jak najlepszym porządku. Oprócz tego od kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciąży z objawów tylko ból piersi i podbrzusza jak na okres. A tu środa i czwartek nie ruszyłam się z łóżka bo zaczęły się
Mdłości myślałam, ze mnie ominą strasznie to męczące termin porodu mam na 30 czerwca, a nie na lipiec jak
Myślami , ale mogę tu z Wami zostać ? Wiem ze za często nie pisze, ale czytam Was ciagle .
A mnie wzięło przeziebie katar i gardło [emoji24]