reklama
Misty29
Fanka BB :)
Wielkie serce dla Was od Nas Jestem pewna że wyjdziecie zwycięsko z tej walki [emoji813]Dziękuję!!! Naprawdę nawet nie wiecie jak miło się to wszystko czyta, dziękujemy za tak ogromne wsparcie.
wszystkozajete
Moderatorka
Si.Kat jesteście bardzo dzielne. Dawaj znać jak sytuacja.
Misty poprawiłam Ci cytat bo się rozjechał wpis.
Misty poprawiłam Ci cytat bo się rozjechał wpis.
@Si.Kat jak po dzisiejszym dniu? Czy samopoczucie ciut lepiej? Macie tam w miarę chlodno w tym szpitalu? Na dworze niemiłosierny ukrop, dzisiaj dał mi w kosc.Pierwszy raz poczulam sie na dworze naprawde słabo...PozdrowieniaDziękuję!!! Naprawdę nawet nie wiecie jak miło się to wszystko czyta, dziękujemy za tak ogromne wsparcie.
Wielkie serce dla Was od Nas <3 Walczymy!!!!!!
@Betty93 przepraszam ze tak nagle, ale jakos teraz skojarzylam bo oczywiscie siedze z tel.wieczorkiem i rozmyślam o swym stanie i tak sobie pomyslalam.Pisalas ostatnio ze masz rodzic wcześniej i czy cos twoj lekarz wspominal ze podadza ci zastrzyki na rozwoj pluc u malutkiego czy nie ma takiej potrzeby?
Kupilam dzisiaj ten laktator lovi expert wydaje sie fajny.Co prawda nie wlaczalam go jeszcze bo ciekawa jestem czy jest naprawde cichy..A powiedz jak go przygotowujesz przed pierwszym uzyciem, pewnie jest w instrukcji bo nie doczytalam?Pakujesz go od razu do szpitala?
Kupilam dzisiaj ten laktator lovi expert wydaje sie fajny.Co prawda nie wlaczalam go jeszcze bo ciekawa jestem czy jest naprawde cichy..A powiedz jak go przygotowujesz przed pierwszym uzyciem, pewnie jest w instrukcji bo nie doczytalam?Pakujesz go od razu do szpitala?
Betty93
@Betty93 przepraszam ze tak nagle, ale jakos teraz skojarzylam bo oczywiscie siedze z tel.wieczorkiem i rozmyślam o swym stanie i tak sobie pomyslalam.Pisalas ostatnio ze masz rodzic wcześniej i czy cos twoj lekarz wspominal ze podadza ci zastrzyki na rozwoj pluc u malutkiego czy nie ma takiej potrzeby?
Lekarz nic nie mówił o zastrzyku na płucka. Mam rodzić w trakcie 37tc więc już maluszek będzie raczej całkowicie rozwinięty.
Co do laktatora to też go jeszcze nie otwierałam, ale dopiero po przyjściu ze szpitala go wysterylizuje do użytku.
Tymczasem właśnie przyjechałam do Warszawy. [emoji85][emoji16]
Myslniczek
A ty to chyba nie umiesz na tyłku usiedziec ?Lekarz nic nie mówił o zastrzyku na płucka. Mam rodzić w trakcie 37tc więc już maluszek będzie raczej całkowicie rozwinięty.
Co do laktatora to też go jeszcze nie otwierałam, ale dopiero po przyjściu ze szpitala go wysterylizuje do użytku.
Betty93
haha, korzystam póki mogę a tak poważnie to przyjechałam odebrać jutro mój drugi prezent urodzinowyA ty to chyba nie umiesz na tyłku usiedziec ?
Czyli nie planujesz brać go do szpitala, a ja mialam zamiar.Boje sie ze bede miala slabo z pokarmem, a maly bedzie slabo ssal i zeby stymulowac to go chcialam wziaćLekarz nic nie mówił o zastrzyku na płucka. Mam rodzić w trakcie 37tc więc już maluszek będzie raczej całkowicie rozwinięty.
Witaj w mieście ktorym mieszkam Jak znioslas upał?
reklama
Betty93
Warszawa to Nasze drugie miasto Tu się zaczął mój związek z M. i tu podjęliśmy decyzję, że chcemy mieć dziecko. Upały znoszę jako tako - czyli albo cały dzień w domu, albo w aucie gdzie jest klimatyzacja. Jutro chyba będzie pierwszy taki dzień, gdzie będę chodzić po mieści w tym ukropie.Czyli nie planujesz brać go do szpitala, a ja mialam zamiar.Boje sie ze bede miala slabo z pokarmem, a maly bedzie slabo ssal i zeby stymulowac to go chcialam wziać
Witaj w mieście ktorym mieszkam Jak znioslas upał?
Ja laktatora nie biorę bo chcę zminimalizować ilość przyniesionych bakterii ze szpitala, ale jakbym go potrzebowała to mój M. go przywiezie.