reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@renisus no jasne że karmię:) Jak najdłużej będę mogła to będę karmić
I bardzo dobrze! Popieram :tak: Ja najstarsza karmilam 15 miesiecy:biggrin2:
Ja rodziłam córkę w lutym i w sumie bardzo dobrze mi z tym było. Niektórzy nawet nie wiedzieli że w ciąży byłam bo miałam mały brzuszek który pod płaszczem był słabo widoczny :) jak jechaliśmy do domu ze szpitala był straszny mróz ale później zaraz wiosna przyszła i fajnie się spacerowalo.
Ja tamtego roku też rodziłam w lutym:tak: a starsze mam z kwietnia:biggrin2:

Ja nic nie pisałam ale od paru dni boli mnie w podbrzuszu nie cały czas ale w ciągu dnia kilka razy:confused::confused: 20 idę do ginekologa jestem umówiona może dostanę @@@@albo i nie. ... Oby NIE... Jeżeli dostanę to chociaż pojde i się skonsultuje co i jak .. :confused2:

Witajcie Lipcowe Dziewczyny Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie jeszcze do swojej grupy

Jestem Ania, to moja druga ciąża, mam dwuletnią córkę Test robiłam 07.11., a termin om miałam 05.10. Pierwsza wizyta w poniedziałek, to dowiem się, czy faktycznie zaczęłam teraz 7 tydzień Z kalendarza termin wychodzi mi na 12.07. ❤

W pierszej ciąży byłam na forum bardzo aktywna, trzaskałam posty i nieźle panikowałam przy każdym dziwniejszym odczuciu Teraz nie wiem, czy dam radę być tak na bieżąco, ale bardzo liczę na to, że będzie to spokojny czas ☺

O naszym nowym Szczęściu jeszcze nikt nie wie, po wizycie powiadomimy rodzinę

@Medeleine86 no ja sobie kitu wciskać nie dam:) dzięki :* no i trzymam kciuki mocno za ciebie.
Ja jeszcze prowadzącego nie mam wybranego tamta babka to jakiś random był. Wizyta tak po prostu przy okazji. A teraz to mam wysokie oczekiwania co do lekarza
@besos kciuki zaciśnięte
@luckychoice witaj:) nie martw się bo tu produkcji dużej nie ma:) na wcześniejszym moim forum gdzie praktycznie wszystkie byłyśmy w pierwszej ciąży i posypały się L4 ciążowe to dopiero była produkcja:) nie było możliwości nadrobić epopeje leciały.
Też mam w poniedziałek wizytę :) o 17.00

Witajcie Lipcowe Dziewczyny Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie jeszcze do swojej grupy

Jestem Ania, to moja druga ciąża, mam dwuletnią córkę Test robiłam 07.11., a termin om miałam 05.10. Pierwsza wizyta w poniedziałek, to dowiem się, czy faktycznie zaczęłam teraz 7 tydzień Z kalendarza termin wychodzi mi na 12.07. ❤

W pierszej ciąży byłam na forum bardzo aktywna, trzaskałam posty i nieźle panikowałam przy każdym dziwniejszym odczuciu Teraz nie wiem, czy dam radę być tak na bieżąco, ale bardzo liczę na to, że będzie to spokojny czas ☺

O naszym nowym Szczęściu jeszcze nikt nie wie, po wizycie powiadomimy rodzinę
Witaj! Gratuluję i trzymam kciuki za poniedzialkowa wizytę :yes:

reklama
Do góry