Betty93
Fanka BB :)
Mnie od początku urzekł ten różowy kolor, a materiał jest super - czuć, że porządny.Tak te szlafroczki wygladaja tez super...Sa takie mile w dotyku?? Tylko ktory kolor, jest oczywiscie granatowy, szary i ten twoj różowy...
Daj znac jak po zakupach w Castoramie..
Te dziewczyny ktore pracuja jeszcze szczerze podziwiam, ja to chodze jak pingwin i juz bym nie wyrobila w korkach codziennie tyle jezdzic i siedziec pozniej w jednej pozycji 8 h, kurcze jak wy dajecie rade Brzuch zahaczalby mi o biurku i jak tu dosiegnac klawiatury...
Zakupy dzisiaj udane, tylko jedną zasłonę muszę oddać bo po rozpakowaniu okazało się, że ma fabrycznie pełno plamek jakby jakiś płynny plastik na nią prysnął... Ale i tak się mega cieszę z mojej dwudniowej metamorfozy sypialni. Dzisiaj wyprasowałam już ciuszki na wyjście ze szpitala dla maluszka, a jeszcze do rozpakowania mam przed sobą kosz Mojżesza, ale nie mam sił na to. Dwa dni ostrego sprzątania, jeżdżenia itd. robią swoje...
Dzisiaj jeszcze byłam u diabetologa na wizycie kontrolnej i cukry mam w porządku, więc już nie muszę więcej przychodzić. Dostałam świstek do porodu, że cukrzyca jest ok. bo cukry są w normie i dopiero między 6-12tyg. po porodzie mam zrobić kontrolnie krzywą cukrową i mocz.
Jutro jeszcze dentysta i laboratorium, a pojutrze w końcu wizyta u ginekologa. Ciekawe czy mały się odwrócił główką w dół, ale myślę że tak bo wczoraj jak byłam u rodziców to właśnie tak się wiercił, że aż mnie wszystko bolało... no i zgaga wróciła.