reklama
Betty93
Fanka BB :)
Odpowiadając na pytania odnośnie Lovi Expert - nie wczytywałam się w to co posiada Proclactis bo od początku wiedziałam, że chcę ten albo Medele. W Expercie przekonało mnie to, że ma wbudowany akumulator, więc można go naładować i zabrać ze sobą, jest cichy i podobno efektywniej od innych ściąga mleko.
Myślę, że warto dobrać laktator do swojego stylu życia - my jesteśmy często w dłuższych podróżach czy u rodziców, więc opcja akumulatora to dla mnie zbawienie (np. w samochodzie).
I ja laktator kupowałam w drogerii internetowej Wapteka - najkorzystniej cenowo. [emoji4]
Myślę, że warto dobrać laktator do swojego stylu życia - my jesteśmy często w dłuższych podróżach czy u rodziców, więc opcja akumulatora to dla mnie zbawienie (np. w samochodzie).
I ja laktator kupowałam w drogerii internetowej Wapteka - najkorzystniej cenowo. [emoji4]
LolaLolina
Nie biorę tak opcji w ogóle pod uwagęMój brat urodzony w 35 miał 3200 jakoś ale 60cn długości. Także wszystko od 50 do 60 poszło do kosza a nosił od razu 62.
Dzieki sprawdze sobie ta WaptekeOdpowiadając na pytania odnośnie Lovi Expert - nie wczytywałam się w to co posiada Proclactis bo od początku wiedziałam, że chcę ten albo Medele. W Expercie przekonało mnie to, że ma wbudowany akumulator, więc można go naładować i zabrać ze sobą, jest cichy i podobno efektywniej od innych ściąga mleko.
Ennis92
Nic nie kupuje. Takie małe dzieci nie potrzebują za dych mazidel.Dziewczyny a jakiej firmy, co w ogole z kosmetykow pielęgnacyjnych kupujecie maluszkom? Przepraszam jesli temat byl juz poruszany, ale jakos nie pamietam...
Jedynie mam linomag do dupy. Będzie trzeba to kupię
A jak już koniecznie coś chcesz to poczytaj Sroka.o
U
użytkownik 902
Gość
HiPP do mycia głowy i ciała. I zielony linomag do pupy- ale tylko w razie potrzeby nie zapobiegawczo. I tyle. HiPP ma olejek migdałowy,więc nie musiałam nawilżać po nim dodatkowo skóry.Dziewczyny a jakiej firmy, co w ogole z kosmetykow pielęgnacyjnych kupujecie maluszkom? Przepraszam jesli temat byl juz poruszany, ale jakos nie pamietam...
reklama
U
użytkownik 902
Gość
A oillan to nie jest emolient?Ja kupiłam oillan baby, czytałam analizę sroka.o i ma bardzo dobry skład. Oliwki nie kupuję chyba ze będzie konieczna to potem się dokupi. Do pupki linomag i w razie czego zaopatrzyłem się jeszcze w bepanthen baby.