Ja przed ciąża od lat borykałam się z trądzikiem hormonalnym plus nietolerancja pokarmowa, rożnie z ta cera bywało a teraz jest coraz lepiej mimo ze tez cera jest tłusta, polecam żel aloesowy 99% dużo daje na właśnie zaskórniki
reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja mam znowu suchą teraz. Ale nic mi nie wyskakuje, nie narzekam. Włosy tez ok, nie farbowane od pazdziernika, oszczędzam na poporodowe zmiany hormonalne.
Podpisuje się pod tym co napisała Betty - pierwszy kolor jest naprawdę super, taki piękny eleganfki, pudrowy róż !Nie jesteś sama! Ja mam to samo zawsze xs ewentualnie s, przy wzroście 169 cm max waga ciała to 53 kg. Póki co poszło w piersi i brzuch, nogi mam dalej szczupłe jak patyki, ale widze ze buzia tez mi się zaokrągliła i barki.... także mi idzie od pasa w górę Rozstępów jeszcze nie mam, ale to kwestia czasu, jutro zaczynam 30 tc. Mam za to pełno naczyniaków na twarzy i w ogóle nie mogę na siebie patrzeć bez makijażu :/
Co do pogody, ciagle pada a niebo zaciągnięte, wiec lepiej nie będzie.
U Nas na tapecie takie klimaty...
Betty, przywieź nam troszkę słońca )mam nadzieję że pamiętasz o filtrach i odpoczywasz za nas wszystkie )
Miyoshi
Ja dzisiaj jechałam na glukozę. Wyszłam z domu - zamieć śnieżna. Ok.
Ja się akurat boję tycia. No, może bardziej tego, co mi po ciąży zostanie. Przed byłam na diecie, fajnie schudłam, nauczyłam się zdrowo odżywiać i regularnie jeść. A teraz to już totalnie odpuściłam... Męczy mnie to, ale z drugiej strony wiem, że nie wytrzymam inaczej. Do mniej więcej 22 tygodnia nie tyłam. Później z 63/64 kg na 66.5 kg, a teraz 4 maja miałam jakoś 70.5 kg. Dzisiaj z kolei, jak się ważyłam to było już 71.5 kg. Leci u mnie 29 tydzień, jeszcze jakieś dwa i pół miesiąca i zastanawiam się ile mi jeszcze waga skoczy. Na razie niby książkowo, mimo mojego wręcz żarłocznego spożywania słodyczy.
Ja się akurat boję tycia. No, może bardziej tego, co mi po ciąży zostanie. Przed byłam na diecie, fajnie schudłam, nauczyłam się zdrowo odżywiać i regularnie jeść. A teraz to już totalnie odpuściłam... Męczy mnie to, ale z drugiej strony wiem, że nie wytrzymam inaczej. Do mniej więcej 22 tygodnia nie tyłam. Później z 63/64 kg na 66.5 kg, a teraz 4 maja miałam jakoś 70.5 kg. Dzisiaj z kolei, jak się ważyłam to było już 71.5 kg. Leci u mnie 29 tydzień, jeszcze jakieś dwa i pół miesiąca i zastanawiam się ile mi jeszcze waga skoczy. Na razie niby książkowo, mimo mojego wręcz żarłocznego spożywania słodyczy.
Aguu
Ważny temat. Dla niektórych już tuż, dla innych jeszcze trochę czasu, ale warto już sobie to w głowie ułożyć, przygotować. Korzystać (na miarę możliwości jakie mamy, wiadomo). A w wirze wyprawkowo-porodowym zapominamy o tym.
Co do wagi. Jeszcze mam luz. 3x zeszło ze mnie z zadatkiem to i 4 mam nadzieję zejdzie bez większych problemów
@eMkaa. jak glukoza?
Co do wagi. Jeszcze mam luz. 3x zeszło ze mnie z zadatkiem to i 4 mam nadzieję zejdzie bez większych problemów
@eMkaa. jak glukoza?
Ostatnia edycja:
Dziewczyny a co powiecie o mięśniach brzucha? Mi niestety się rozeszły i to chyba nawet mocno. Czytałam, że teraz w ciąży to tylko dbać o postawę ciała, a po porodzie zgłosić się do fizjoterapeuty. Czy któraś z Was miała kontakt z fizjoterapeuta, zajmowała się tym? Czy jest szansa, że mięśnie same sobie poradzą z zejściem?
Myslniczek
Niema czymJa jadę na wizytę na 16:30 (trzecie prenatalne) więc proszę o kciuki, bo coś stres mnie złapał
Młody pokaże co trzeba.
Czekam na wiesci :*
reklama
Misty29
Dziękuję [emoji8] oby tylko poślizgu dużego nie było bo nie lubię czekać.Niema czym
Młody pokaże co trzeba.
Czekam na wiesci :*
Co dziś na szkole rodzenia przerabiacie? Jak brzuszek?