reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Czyli wyjątkiem nie jestem mi jeszcze sporo biust urósł ale to akurat na plus haha
No tak, w sumie późno ale teraz waga naprawdę idzie w górę coraz bardziej a mam wrażenie ze jem mniej niż na początku :/ też się pocieszam że po porodzie będzie wszystko schodzić. A robią wam się rozstępy w tych miejscach? Bo ja na brzuchu nie mam wcale, za to uda i piersi to masakra
Mi się rozstepy na brzuchu pojawiły jak minął termin. Teraz nie mam żadnych. Czytaj zadnych nowych. Pierwsza ciąża dała mi w zapasie :)

reklama
To moja pierwsza ciąża a brzuszek mam już sporych rozmiarów wiec podejrzewam że niedługo tez się pojawia bo niestety u mnie rozstępy w ciąży są chyba w genach zapisane, każdy je ma :D a ja tez strasznie przeżywam bo przed ciąża byłam bardzo szczupła, nosiłam rozmiar xs wiec teraz drażni mnie każda zmiana.

Ten katar ciążowy to makabra, ja od 3 tyg mam i końca nie widać... Mi zostało 11 tygodni,większość z Was będzie już po wszystkim a ja się będę jeszcze kulać do końca lipca :D i coś czuje, ze o sierpień tez zahaczę :/

Ja mam już od kilku miesięcy. Noc bez Nasivinu nie istnieje.

Czyli wyjątkiem nie jestem mi jeszcze sporo biust urósł ale to akurat na plus haha
No tak, w sumie późno ale teraz waga naprawdę idzie w górę coraz bardziej a mam wrażenie ze jem mniej niż na początku :/ też się pocieszam że po porodzie będzie wszystko schodzić. A robią wam się rozstępy w tych miejscach? Bo ja na brzuchu nie mam wcale, za to uda i piersi to masakra
Jako,że to będzie moje czwarte dziecko, to co się miało zrobić już się zrobiło. W pierwszej ciąży mi pocielo nogi od tyłka po kolana i tak zostało. W każdej kolejnej nic nowego nie doszło

To moja pierwsza ciąża a brzuszek mam już sporych rozmiarów wiec podejrzewam że niedługo tez się pojawia bo niestety u mnie rozstępy w ciąży są chyba w genach zapisane, każdy je ma :D a ja tez strasznie przeżywam bo przed ciąża byłam bardzo szczupła, nosiłam rozmiar xs wiec teraz drażni mnie każda zmiana.

Nie jesteś sama! Ja mam to samo zawsze xs ewentualnie s, przy wzroście 169 cm max waga ciała to 53 kg. Póki co poszło w piersi i brzuch, nogi mam dalej szczupłe jak patyki, ale widze ze buzia tez mi się zaokrągliła i barki.... także mi idzie od pasa w górę :D Rozstępów jeszcze nie mam, ale to kwestia czasu, jutro zaczynam 30 tc. Mam za to pełno naczyniaków na twarzy i w ogóle nie mogę na siebie patrzeć bez makijażu :/
Co do pogody, ciagle pada a niebo zaciągnięte, wiec lepiej nie będzie.

U Nas na tapecie takie klimaty...

Załączniki

• C6367746-E0D2-4191-BFE0-9E262E223AE6.jpeg
    C6367746-E0D2-4191-BFE0-9E262E223AE6.jpeg
    777,2 KB · Wyświetleń: 108
Nie jesteś sama! Ja mam to samo zawsze xs ewentualnie s, przy wzroście 169 cm max waga ciała to 53 kg. Póki co poszło w piersi i brzuch, nogi mam dalej szczupłe jak patyki, ale widze ze buzia tez mi się zaokrągliła i barki.... także mi idzie od pasa w górę :D Rozstępów jeszcze nie mam, ale to kwestia czasu, jutro zaczynam 30 tc. Mam za to pełno naczyniaków na twarzy i w ogóle nie mogę na siebie patrzeć bez makijażu :/

U mnie w ciąży na szczęście poprawa cery, im bliżej końca tym lepiej :D ja wzrost 171 i waga przed ciąża 58 wiec tez nie dużo, Obecnie 32 tc kończymy i 16kg na plusie :/ ale u mnie to było wiadomo bo zawsze miałam takie tendencje ze strasznie szybko chudłam ale i szybko przybierałam :D wiec o figurę po ciąży się nie boje bo wiem ze szybko mi waga zleci

Ten pierwszy róż jest obłędny [emoji7] Elegancki, z klasą, nieprzesłodzony. [emoji1362][emoji5]

Co do buzi to mam teraz okrągłą jak brzuch... [emoji57] Śmieje się, że to taki ciążowy fejs - oby potem zszedł.

Ps. Jak tak czytam o tej pogodzie to myślę sobie, że chyba w najlepszym terminie poleciałam na wakacje. Tutaj jest 29 stopni i cały dzień człowiek siedzi w stroju kąpielowym.

reklama
U mnie w ciąży na szczęście poprawa cery, im bliżej końca tym lepiej :D ja wzrost 171 i waga przed ciąża 58 wiec tez nie dużo, Obecnie 32 tc kończymy i 16kg na plusie :/ ale u mnie to było wiadomo bo zawsze miałam takie tendencje ze strasznie szybko chudłam ale i szybko przybierałam :D wiec o figurę po ciąży się nie boje bo wiem ze szybko mi waga zleci
ja niestety mam gorsza cere :/ kiedys bez zadnych krostek, zaskórników, a teraz co chwila coś się pojawia, bo z suchej skóry zrobiła mi się tłusta. A włosy to totalna masakra! Umyje 1 dnia i następnego jakbym tydzień nie myła, ciągle tłuste, pierwszy raz w życiu tak mam ;)

Do góry