reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja się wczoraj dowiedziałam że jednak z kuzynek chłopa urodziny ma 6 czerwca[emoji849] a ja wstępnie mam indukcje na 4.

Jakoś kurde nie chce żeby młody dzielił urodziny z kimś z rodziny. Ale co poradzę

reklama
Ten katar ciążowy to makabra, ja od 3 tyg mam i końca nie widać... Mi zostało 11 tygodni,większość z Was będzie już po wszystkim a ja się będę jeszcze kulać do końca lipca :D i coś czuje, ze o sierpień tez zahaczę :/

Ten katar ciążowy to makabra, ja od 3 tyg mam i końca nie widać... Mi zostało 11 tygodni,większość z Was będzie już po wszystkim a ja się będę jeszcze kulać do końca lipca :D i coś czuje, ze o sierpień tez zahaczę :/
Nie mów hop ;)
Wszystko sie moze zdarzyć.
Współczuję kataru.
Ja sie bujam z dusznosciami . mega ciężko jest

Fajnie sobie tu dziewczyny dzisiaj rozmawiacie, oby bylo tak po naszej myśli z tymi terminami :tak: Ja przez to zd ta waga małego jest taka ledwo w normie na wiek ciąży to bym chciala zeby siedział jak najdłużej i rosł:) Ostatnio tylko mysle o kupowaniu roznych wyprawkowych rzeczy, ze czas mi jakoś dzieki temu leci szybciej.Oby za duzo nie rozmyślać..
Jakos od tygodnia ludzie mnie przepuszczaja praktycznie we wszstkich kolejkach w sklepach i tak milo mi sie zrobilo.Chyba juz wygladam w koncu ns ciężarna:rolleyes:

Ja się wczoraj dowiedziałam że jednak z kuzynek chłopa urodziny ma 6 czerwca[emoji849] a ja wstępnie mam indukcje na 4.

Jakoś kurde nie chce żeby młody dzielił urodziny z kimś z rodziny. Ale co poradzę
U mnie dużo dzieci tak ma, że urodziło się w czyjeś święto. Ja w imieniny siostry, mój synek w urodziny mojej siostry. Syn siostry w imieniny babci i jeszcze parę tego typu okazji. Idąc tym tropem moja pojawi się 1 lipca (imieniny mojej mamy) lub 22 lipca imieniny mojej babci. Ewentualnie po drodze mamy rocznicę ślubu [emoji6]

U mnie pogoda tragedia w dalszym ciągu :/ dziewczyny czy tylko ja zaczęłam przybierać w udach po 20 tygodniu? Zawsze miałam szczupłe nogi, opuchlizny opuchliznami ale jednak widzę ze jestem pulchniejsza :/ i jak ty się ruszać jak nie ma warunków nawet na krótki spacer..

U mnie pogoda tragedia w dalszym ciągu :/ dziewczyny czy tylko ja zaczęłam przybierać w udach po 20 tygodniu? Zawsze miałam szczupłe nogi, opuchlizny opuchliznami ale jednak widzę ze jestem pulchniejsza :/ i jak ty się ruszać jak nie ma warunków nawet na krótki spacer..
Po 20tygodniu? od razu mi poszło w dupsko i uda[emoji85]

Nie wiem kiedy, ale raczej przed 20tc. Też mi idzie strasznie w uda i ogólnie krąglejsza jestem... Zawsze zazdrościłam dziewczynom, które tylko brzuszek ciążowy mają ;) No cóż, zejdzie po porodzie :p

Czyli wyjątkiem nie jestem mi jeszcze sporo biust urósł ale to akurat na plus haha
No tak, w sumie późno ale teraz waga naprawdę idzie w górę coraz bardziej a mam wrażenie ze jem mniej niż na początku :/ też się pocieszam że po porodzie będzie wszystko schodzić. A robią wam się rozstępy w tych miejscach? Bo ja na brzuchu nie mam wcale, za to uda i piersi to masakra

reklama
Do góry