reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Melduję się po prenatalnych. Z młodym wszystko dobrze. Rośnie chłopak. Już waży 1595 gram :) Tylko łobuz nie chciał współpracować i nie mamy żadnego zdjęcia ani filmiku. Tajemniczy bardzo. Dowiemy się jak wygląda dopiero za dwa miesiące. Ale najważniejsze że jest zdrowy. Uspokoiła mnie ta wizyta i jestem mega zadowolona :)
@Misty29 super wieści, oby tylko takie do nas docierały:)

reklama
Melduję się po prenatalnych. Z młodym wszystko dobrze. Rośnie chłopak. Już waży 1595 gram :) Tylko łobuz nie chciał współpracować i nie mamy żadnego zdjęcia ani filmiku. Tajemniczy bardzo. Dowiemy się jak wygląda dopiero za dwa miesiące. Ale najważniejsze że jest zdrowy. Uspokoiła mnie ta wizyta i jestem mega zadowolona :)
Super! Mój jeszcze nigdy nie pokazał buźki :/ a który tydzień?

Ja oczywiście brzucha mam ogromny i co idzie w parze duży ból pleców :) zanim sie rozruszam mija kilka godzin. Na szczęscie pogoda ma się poprawić a spacery bardzo pomagają w niwelowaniu tego bólu. Teraz kręgosłup znowu zastany przez te deszcze. Powoli bedziemy się zabierać za skręcanie łózeczka i ostatnie prania. Niedługo przyjdą też ostatnie rzeczy dla malutkiej. Zostaną chyba jeszcze pampersy. Co myslicie o lupilu z lidla? (mam nadzieję że nie pomyliłam nazwy)

Hej. ☺ u mnie dzisiaj 32 tydzien wizyta zaliczona z malym wszystko w porzadku wazy 1759 ☺ brzuch mam ogromniasty z pierwszym nie mialam takiego do porodu☺ ciezko mi juz skarpetki zalozyc. Niestety na dzien dzisiejszy kwalifikuje sie na cesarke ale mam jeszcze nadzieje ze ta mala wiercipieta ustawi sie jak nalezy☺ Pozdrawiam

Ja oczywiście brzucha mam ogromny i co idzie w parze duży ból pleców :) zanim sie rozruszam mija kilka godzin. Na szczęscie pogoda ma się poprawić a spacery bardzo pomagają w niwelowaniu tego bólu. Teraz kręgosłup znowu zastany przez te deszcze. Powoli bedziemy się zabierać za skręcanie łózeczka i ostatnie prania. Niedługo przyjdą też ostatnie rzeczy dla malutkiej. Zostaną chyba jeszcze pampersy. Co myslicie o lupilu z lidla? (mam nadzieję że nie pomyliłam nazwy)
[/QUOTE

Polecam pampersy z lidla☺ u nas do tej pory sprawdzaja sie tylko one bo na wiekszosc pampersow maly ma uczulenie. A jeszcze jak sie trafii promocja to mozna sporo zaoszczedzic☺

reklama
Do góry