reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Witaj! Trzymam kciuki ✊ u mnie beta dzisiaj wyszło ponad 19 ale z testu nic nie wynika.. W poniedziałek idę robić kolejne badanie . . Mam nadzieję że będzie ładnie rosła
Ja zobaczę jutro jak moja beta bo 6 z piątku to bardzo wczesna ciąża musiałaby być wiem że ważny jest przyrost więc zobaczymy tobie gratuluję i trzymam kciuki za prawidłowy przyrost

reklama
Hej. Ja jednak miejsca tu nie zagrzeje:( chociaz mialam taka nadzieje. Pa kochane trzymajcie sie, nudnych i zdrowych ciaz wam zycze no i lekkich porodow:). Do zobaczenia kiedys tam

Ennis Ty chyba pytalas o wzdecia, ja mam i dodatkowo zatwardzenia grryy. No i caly czas poplamiam na brazowo. Z Julka tez plamilam wiec.w sumie jestem dobrej mysli.

Cześć! U mnie dzisiaj 25dc, 7dpo potwierdzone testami. Testowac bede w przyszłym tygodniu. To nasz 2 cs. Mamy juz dwuletnią córkę :)
Od owu boli mnie brzuch jak na @, mam śluz jakby płodny ciągnący z lekko białym zabarwieniem.
Zobaczymy co z tego bedzie :)

reklama
Do góry