reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam dziewczyny myślałam że do was dołączę ostatnia @ 27 września cykle regularne 26 dniowe tydzień temu dzień po terminie @ robiłam test wyszła bladziocha miałam powtarzać w sobotę ale w piątek wstałam z lekkim krwawieniem pojechałam do gina zbadał ale nic nie widział kazał zrobić betę i odpoczywać beta wyszła 6 od soboty już bez plamienia miałam iść na betę wczoraj ale tak mnie grypa poskladała że leżę i ledwo żyje dzisiaj zrobiłam test i biało jutro mam już wczesniej umowioną wizytę u swojego gina zobaczymy narazie tkwie w próżni coś było skoro była krecha na tescie i beta ale czy sie utrzyma .... Pozdrawiam wszystkie testujące i trzymam kciuki

reklama
Witam dziewczyny myślałam że do was dołączę ostatnia @ 27 września cykle regularne 26 dniowe tydzień temu dzień po terminie @ robiłam test wyszła bladziocha miałam powtarzać w sobotę ale w piątek wstałam z lekkim krwawieniem pojechałam do gina zbadał ale nic nie widział kazał zrobić betę i odpoczywać beta wyszła 6 od soboty już bez plamienia miałam iść na betę wczoraj ale tak mnie grypa poskladała że leżę i ledwo żyje dzisiaj zrobiłam test i biało jutro mam już wczesniej umowioną wizytę u swojego gina zobaczymy narazie tkwie w próżni coś było skoro była krecha na tescie i beta ale czy sie utrzyma .... Pozdrawiam wszystkie testujące i trzymam kciuki
Trzymam kciuki żeby jednak [emoji173][emoji173]

Trzymam kciuki [emoji846] Czasami palemienie w dniu spodziewanej miesiączki się zdarza.

@Ennis92 u mnie wzdęcia nie ma, z objawów mam tylko huśtawkę nastrojów, wybuchy złości co chwile, wszystko nie irytuje a za chwile radość eeeh. Nie wiem czy to Ty pisałaś o nadprogramowych kg, ja mam to samo. Z poprzedniej ciąży zostało mi 10 kg ‍♀️

@Martkaaa5 nie trać jeszcze nadziei, trzymam kciuki za drugą kreseczkę [emoji846]

@Ennis92 u mnie wzdęcia nie ma, z objawów mam tylko huśtawkę nastrojów, wybuchy złości co chwile, wszystko nie irytuje a za chwile radość eeeh. Nie wiem czy to Ty pisałaś o nadprogramowych kg, ja mam to samo. Z poprzedniej ciąży zostało mi 10 kg ‍♀️

@Martkaaa5 nie trać jeszcze nadziei, trzymam kciuki za drugą kreseczkę [emoji846]
A huśtawka to tak [emoji23] dzis rano 3 razy ryczalam bez powodu. Tak ja pisałam o dodatkowych kg. No ja mam ich trochę więcej niż 10[emoji30] [emoji30] ale cóż wierzę że wszystko będzie ok

Pojechałam zrobić drugą bete do labo gdzie w ciągu godz wynik za drobną dopłata i dupa blada jakąś awarię mają wynik będzie na jutro ahhh ciągle pod górkę mam w tym życiu :(

Dziewczyny, a orientujecie się, kiedy najwcześniej można zrobić betę z krwi? Bo ja myślę, czy nie olać testu sikanego i od razu iść na badanie krwi? W pierwszej i drugiej ciąży robiłam test sikany po terminie spodziewanej miesiączki. A tym razem jestem tak strasznie ciekawa, czy wyszła kontrolowana wpadka. Wogóle jestem tak podekscytowana planami na kolejną ciążę. Chciałabym ją tak na serio przeżyć, nacieszyć się nią. Pierwsza ciąża - wiadomo wszystko nowe, druga ciąża bliźniacza, więc więcej stresu niż radości. Dlatego trzecią bym się chciała tak prawdziwie porozkoszować. Szczególnie, że raczej będzie ostatnią ;-).

reklama
Dziewczyny, a orientujecie się, kiedy najwcześniej można zrobić betę z krwi? Bo ja myślę, czy nie olać testu sikanego i od razu iść na badanie krwi? W pierwszej i drugiej ciąży robiłam test sikany po terminie spodziewanej miesiączki. A tym razem jestem tak strasznie ciekawa, czy wyszła kontrolowana wpadka. Wogóle jestem tak podekscytowana planami na kolejną ciążę. Chciałabym ją tak na serio przeżyć, nacieszyć się nią. Pierwsza ciąża - wiadomo wszystko nowe, druga ciąża bliźniacza, więc więcej stresu niż radości. Dlatego trzecią bym się chciała tak prawdziwie porozkoszować. Szczególnie, że raczej będzie ostatnią ;-).
Myślę że 10dpo będzie już ok

Do góry