reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Tak okres normalnie przyszedł ale był inny bardziej skapy (jak miałam w 1 ciąży) i beta wyszła 19.1 a z testu ciążowe go nic... Zamiast w poniedziałek idę w piątek na kolejne badanie

Czyli okres mógł być plamieniem implantacyjnym po prostu. Koniecznie idź w piątek. A nie kusi cię żeby spróbować zrobić normalny sikany test jutro? Beta teraz już powinna z niego wyjść.
Który to by był dzień cyklu nie licząc tego plamienia jakby okresowego?

Czyli okres mógł być plamieniem implantacyjnym po prostu. Koniecznie idź w piątek. A nie kusi cię żeby spróbować zrobić normalny sikany test jutro? Beta teraz już powinna z niego wyjść.
Który to by był dzień cyklu nie licząc tego plamienia jakby okresowego?
Dziś robiłam ten zwykły płytkowy i nic nie wykazał ...

reklama
W poniedziałek

Ale 19 to chyba już konkretna ciąża. Wczesna co prawda. Normy są chyba od 5.... może coś dawać wynik fałszywie dodatni?
Ja plamień ani okresu nie miałam w żadnej ciąży. W pierwszej ciąży nie miałam absolutnie żadnych objawów, oprócz braku miesiączki. A w drugiej wymiotowałam dalej niż widziałam. [emoji23]

Do góry