reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Na ktora madz wizyte ? ;)
Dopiero na 18:30 :) Jutro muszę koniecznie pamiętać by zabrać pendriva bo ostatnio zapomniałam, a mnóstwo cudownych zdjęć maluszka udało się zrobić.
Z OM wychodzi, że jestem w 31tc, ciekawe jak będzie z USG. Oby waga bobaska była w normie no i bez rozwarcia. :)

reklama
Dopiero na 18:30 :) Jutro muszę koniecznie pamiętać by zabrać pendriva bo ostatnio zapomniałam, a mnóstwo cudownych zdjęć maluszka udało się zrobić.
Z OM wychodzi, że jestem w 31tc, ciekawe jak będzie z USG. Oby waga bobaska była w normie no i bez rozwarcia. :)
No to ja pierwsza ;) ja na 9.20
Pisz potem jak u was :)

Betty93 powodzenia jutro, czyli dobrze rozumiem ty z usg masz wczesniejszy termin, niz z om?Ja mam z kolei odwrotnie;)

Ale ze patrzycie teraz jaka wychodzi data z usg? Toż to niezbyt wiarygodne ;)
Powodzenia na wizytach.
Ja przed następną mam mieć już ktg... I ma wagę sprawdzic, ciekawa jestem jaką duża ta moja wiercipietka....
Ktg raju jak to juz brzmi, ze tak nazwę " porodowo", wow dziewczyny zblizamy sie powoli ;)))

@Myslniczek koniecznie daj znać :)

@Aguu u mnie w pierwszej ciąży sprawdził się właśnie termin z USG :)

@Justella Tak, ostatnio termin z USG był o 2 tygodnie wcześniej. :) Ciekawe jak jutro będzie, ale małemu już chyba jest bardzo ciasno.
Nie mniej jakoś mam przeczucie, że tym razem skończy się to cc... Po przebojach z pierwszym porodem i już przewidywaną dużą wagą maluszka, ta wizja nabiera coraz realniejszych kształtów.

@Justella Tak, ostatnio termin z USG był o 2 tygodnie wcześniej. :) Ciekawe jak jutro będzie, ale małemu już chyba jest bardzo ciasno.
Nie mniej jakoś mam przeczucie, że tym razem skończy się to cc... Po przebojach z pierwszym porodem i już przewidywaną dużą wagą maluszka, ta wizja nabiera coraz realniejszych kształtów.
Jasne :) odezwe sie

reklama

Daj znać jutro po wizycie, napewno Aleksander juz duzy chlopak:tak:Moj cały czas bez zmian ułozenie miednicowe, wiec wiadomo co to oznacza na dzisiejszy dzìeń:errr:

Do góry