reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Oo to w niektórych są jakieś wątki kryminalne :) daj znać czy cos ci się spodoba.
Dextera to wchlonelam prawie że na raz.
Ja właśnie też uwielbiam ten serial. Spisze sobie to co napisałaś i będę jechać po kolei ;) Kiedyś pochlanialam książki. Teraz nie ma kiedy. Może jak Mała pójdzie do żłobka to nadrobię zaległości.

hejka kobitki [emoji5] ja dziaisaj kolejna noc z serii bol brzucha nie pozwoli ci spac[emoji849] juz od tygodnia mnie nje obalal i dzisiaj w nocy znowu zaczal.. przy tym bola mnie plecy na wysokosci kosci ogonowej ale mam zwyrodnienie w tamtej okolicy to jedno z drugim.moze sie nakladac...

hejka kobitki [emoji5] ja dziaisaj kolejna noc z serii bol brzucha nie pozwoli ci spac[emoji849] juz od tygodnia mnie nje obalal i dzisiaj w nocy znowu zaczal.. przy tym bola mnie plecy na wysokosci kosci ogonowej ale mam zwyrodnienie w tamtej okolicy to jedno z drugim.moze sie nakladac...
Witaj. Współczuję bólu i ciężkiej nocy. Mnie też często boli kość ogonowa.

Ja męża nie zabieram na wizyty. Po pierwsze nie ma jak, bo albo jest w pracy albo jest z dziećmi, a po drugie ani on ani ja nie widzimy takiej potrzeby. Przy porodzie będzie, ma już doświadczenie ;-). Moja córka jest z początku kwietnia, a synowie z września. Także z brzuchem chodziłam i w zimę i w lato. Nie wiem, co gorsze [emoji23]. Ale chyba zima - te tony ubrań na sobie.

Ja mam syna z lipca i córkę z marca. Dla mnie trudniej było z lipcowym :)

U nas grudzień, styczeń i marzec ;) Nie znoszę zimy i opatulania się, a mając prawie 30+, spuchnięte nogi itp lekko nie było :p Ale domyślam się, że latem też lekko nie będzie :D

U mnie od rana ból w krzyżu, jak na okres. I nie wiem czy z przemęczenia czy coś się czai...

reklama
U nas grudzień, styczeń i marzec ;) Nie znoszę zimy i opatulania się, a mając prawie 30+, spuchnięte nogi itp lekko nie było [emoji14] Ale domyślam się, że latem też lekko nie będzie :D

U mnie od rana ból w krzyżu, jak na okres. I nie wiem czy z przemęczenia czy coś się czai...
ja nawet o tym bolu nie chce myslec jak okresowym... ale teraz nie boli ani brzuch ani kregoslup... wczesniej tez bolalo tylko w nocy...

Do góry