reklama
Misty29
Fanka BB :)
Ja właśnie też uwielbiam ten serial. Spisze sobie to co napisałaś i będę jechać po kolei Kiedyś pochlanialam książki. Teraz nie ma kiedy. Może jak Mała pójdzie do żłobka to nadrobię zaległości.Oo to w niektórych są jakieś wątki kryminalne daj znać czy cos ci się spodoba.
Dextera to wchlonelam prawie że na raz.
zuzkaaa
hejka kobitki [emoji5] ja dziaisaj kolejna noc z serii bol brzucha nie pozwoli ci spac[emoji849] juz od tygodnia mnie nje obalal i dzisiaj w nocy znowu zaczal.. przy tym bola mnie plecy na wysokosci kosci ogonowej ale mam zwyrodnienie w tamtej okolicy to jedno z drugim.moze sie nakladac...
Misty29
Witaj. Współczuję bólu i ciężkiej nocy. Mnie też często boli kość ogonowa.hejka kobitki [emoji5] ja dziaisaj kolejna noc z serii bol brzucha nie pozwoli ci spac[emoji849] juz od tygodnia mnie nje obalal i dzisiaj w nocy znowu zaczal.. przy tym bola mnie plecy na wysokosci kosci ogonowej ale mam zwyrodnienie w tamtej okolicy to jedno z drugim.moze sie nakladac...
OnaZmijeczka
slodkatrojeczka
Ja męża nie zabieram na wizyty. Po pierwsze nie ma jak, bo albo jest w pracy albo jest z dziećmi, a po drugie ani on ani ja nie widzimy takiej potrzeby. Przy porodzie będzie, ma już doświadczenie ;-). Moja córka jest z początku kwietnia, a synowie z września. Także z brzuchem chodziłam i w zimę i w lato. Nie wiem, co gorsze [emoji23]. Ale chyba zima - te tony ubrań na sobie.
Ja mam syna z lipca i córkę z marca. Dla mnie trudniej było z lipcowym
slodkatrojeczka
Co do znaków zodiaku, ja rak, mąż rak, syn rak, córka ryby no i teraz planowo kolejny raczek
Aguu
U nas grudzień, styczeń i marzec Nie znoszę zimy i opatulania się, a mając prawie 30+, spuchnięte nogi itp lekko nie było Ale domyślam się, że latem też lekko nie będzie
U mnie od rana ból w krzyżu, jak na okres. I nie wiem czy z przemęczenia czy coś się czai...
U mnie od rana ból w krzyżu, jak na okres. I nie wiem czy z przemęczenia czy coś się czai...
reklama
zuzkaaa
ja nawet o tym bolu nie chce myslec jak okresowym... ale teraz nie boli ani brzuch ani kregoslup... wczesniej tez bolalo tylko w nocy...U nas grudzień, styczeń i marzec Nie znoszę zimy i opatulania się, a mając prawie 30+, spuchnięte nogi itp lekko nie było [emoji14] Ale domyślam się, że latem też lekko nie będzie