reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Oo to w niektórych są jakieś wątki kryminalne :) daj znać czy cos ci się spodoba.
Dextera to wchlonelam prawie że na raz.
Ja właśnie też uwielbiam ten serial. Spisze sobie to co napisałaś i będę jechać po kolei ;) Kiedyś pochlanialam książki. Teraz nie ma kiedy. Może jak Mała pójdzie do żłobka to nadrobię zaległości.

hejka kobitki [emoji5] ja dziaisaj kolejna noc z serii bol brzucha nie pozwoli ci spac[emoji849] juz od tygodnia mnie nje obalal i dzisiaj w nocy znowu zaczal.. przy tym bola mnie plecy na wysokosci kosci ogonowej ale mam zwyrodnienie w tamtej okolicy to jedno z drugim.moze sie nakladac...

hejka kobitki [emoji5] ja dziaisaj kolejna noc z serii bol brzucha nie pozwoli ci spac[emoji849] juz od tygodnia mnie nje obalal i dzisiaj w nocy znowu zaczal.. przy tym bola mnie plecy na wysokosci kosci ogonowej ale mam zwyrodnienie w tamtej okolicy to jedno z drugim.moze sie nakladac...
Witaj. Współczuję bólu i ciężkiej nocy. Mnie też często boli kość ogonowa.

Ja męża nie zabieram na wizyty. Po pierwsze nie ma jak, bo albo jest w pracy albo jest z dziećmi, a po drugie ani on ani ja nie widzimy takiej potrzeby. Przy porodzie będzie, ma już doświadczenie ;-). Moja córka jest z początku kwietnia, a synowie z września. Także z brzuchem chodziłam i w zimę i w lato. Nie wiem, co gorsze [emoji23]. Ale chyba zima - te tony ubrań na sobie.

Ja mam syna z lipca i córkę z marca. Dla mnie trudniej było z lipcowym :)

U nas grudzień, styczeń i marzec ;) Nie znoszę zimy i opatulania się, a mając prawie 30+, spuchnięte nogi itp lekko nie było :p Ale domyślam się, że latem też lekko nie będzie :D

U mnie od rana ból w krzyżu, jak na okres. I nie wiem czy z przemęczenia czy coś się czai...

reklama
U nas grudzień, styczeń i marzec ;) Nie znoszę zimy i opatulania się, a mając prawie 30+, spuchnięte nogi itp lekko nie było [emoji14] Ale domyślam się, że latem też lekko nie będzie :D

U mnie od rana ból w krzyżu, jak na okres. I nie wiem czy z przemęczenia czy coś się czai...
ja nawet o tym bolu nie chce myslec jak okresowym... ale teraz nie boli ani brzuch ani kregoslup... wczesniej tez bolalo tylko w nocy...

Do góry