netka.
Fanka BB :)
Tutaj powstaje lista lipcowych mam 2018.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja czuje sie rewelacyjnie oprocz tej dzisiejszej nocki.... budzilam sie z 5x i jak probowalam zasnac to czulam brzuch i plecy.... okropienstwoEj zuzkaaa, mnie od wczoraj tez tak napitala ze szok. Myslalam nawet, ze po prostu za duzo mlodego nosilam. Az poszlam bete ekstra zrobic (ostatnia zatrzymala mi sie jakos w tym czasie). Ja oszaleje do tej wizyty w srode. Serio.
mi to sie wydaje ze domek dla dzidzi sie powieksza bo byl czas ze bolalo pozniej na tydzien przestalo teraz znowu pobolewa to musi miec jakis zwiazek...Ej zuzkaaa, mnie od wczoraj tez tak napitala ze szok. Myslalam nawet, ze po prostu za duzo mlodego nosilam. Az poszlam bete ekstra zrobic (ostatnia zatrzymala mi sie jakos w tym czasie). Ja oszaleje do tej wizyty w srode. Serio.
dzisiaj woekszowc z nas kijowa noc... i tez cie plecy bola to nie jestem sama...Trzymam kciuki w tym cyklu czułam jajniki. Takie jakby pieczenie i szczypanie. Dość niewygodne.
Ja cała noc się wiercilam, obracałam i spać nie mogłam. Zmęczona strasznie jestem I plecy bolą. Zastanawiam się nad kokonem do spania bo teraz mi najwygodniej z poduszką pod plecami i pod brzuchem...
Dzwonię do gina się umówić, a babka do mnie że 24.01. Ja mówię, że chcę wcześniej bo chcę potwierdzić ciążę i nie mogę tyle czekać. A ona "no nigdzie wcześniej nie wcisnę, takie mamy terminy". Eee, serio?
A taka byłam zadowolona, a teraz to będę szukać czegoś innego, bo coś się zadzieje to mnie nie przyjmą? [emoji53]
Wg ustawy mają obowiązek znaleźć Ci termin do 7 dni. Ale nie wiem czy nie potrzeba karty ciąży hmm. Może uda się gdzieś.Dzwonię do gina się umówić, a babka do mnie że 24.01. Ja mówię, że chcę wcześniej bo chcę potwierdzić ciążę i nie mogę tyle czekać. A ona "no nigdzie wcześniej nie wcisnę, takie mamy terminy". Eee, serio?
A taka byłam zadowolona, a teraz to będę szukać czegoś innego, bo coś się zadzieje to mnie nie przyjmą? [emoji53]
Wg ustawy mają obowiązek znaleźć Ci termin do 7 dni. Ale nie wiem czy nie potrzeba karty ciąży hmm. Może uda się gdzieś.