reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

kurcze szkoda ze wieksza czesc ciazy bedziemy przechodzily zima... a koncowka w najgorsze upały... czuje ze bedzie ciezko

reklama
@Medeleine86 to już niedługo !:)
@Misty29 pytałaś o seriale, a jaki masz gust? Co oglądasz?
Ja uwielbiam seriale
Polecam:
Dom z papieru (hit hitów )
Z archiwum x - te nowe
The end of the fucking world (dziwny, śmieszny na swój sposób)
Stranger things
Humans - świetny jest
The rain (szwedzki serial ale dobry)
Wielkie kłamstewka (świetna obsada)
Mam nadzieję !! :biggrin2::rofl2::rolleyes:

Hihi a ja mam syna z 7.7 i córkę z 4.8 tak więc to moja trzecia ciąża z terminem na środek lata (16.7) i jak skończy się zima będziemy dumnie paradować z naszymi brzuszkami.

Co do badania USG dopochwowego to u nas wygląda to tak, że w gabinecie najpierw standardowe badanie na fotelu macanki ewent. wymaz, potem przejście do pokoju obok na łóżko gdzie obok łóżka jest krzesło na którym już czeka partner (wcześniej zawołany przez panie z recepcji) ja się kładę na łóżeczko i sobie leżę przychodzi Pani Doktor wkłada mi dyskretnie ten gadżet od usg a partner siedzi obok mnie na wysokości głowy tak więc nic nie widzi co tam na dole się dzieje a tylko tv na wprost na ścianie może oglądać obraz usg. Jak dla mnie nie ma w tym nic krępujacego

Hihi a ja mam syna z 7.7 i córkę z 4.8 tak więc to moja trzecia ciąża z terminem na środek lata (16.7) i jak skończy się zima będziemy dumnie paradować z naszymi brzuszkami.

Co do badania USG dopochwowego to u nas wygląda to tak, że w gabinecie najpierw standardowe badanie na fotelu macanki ewent. wymaz, potem przejście do pokoju obok na łóżko gdzie obok łóżka jest krzesło na którym już czeka partner (wcześniej zawołany przez panie z recepcji) ja się kładę na łóżeczko i sobie leżę przychodzi Pani Doktor wkłada mi dyskretnie ten gadżet od usg a partner siedzi obok mnie na wysokości głowy tak więc nic nie widzi co tam na dole się dzieje a tylko tv na wprost na ścianie może oglądać obraz usg. Jak dla mnie nie ma w tym nic krępujacego
nie no dla mnie tez absolutnie nic krepujacego w koncu nie pierwszy raz widzi mnje nagą od pasa w dol [emoji23][emoji23] mi chodzilo bardziej o to czy jest sens brania partnera na pierwsza wizyte :) jednak pierwsza sobie odpuszcze :)

Ja się tam cieszę że lipiec, jasne że zima czy wiosna byłaby lepsza no ale nie ma nic gorszego niż jesienny termin gdzie z brzuchalem tulasz się całe lato + wrzesień też goracy. A tak to tylko przemęczyć się maj czerwiec a nie jeszcze calutki lipiec sierpień i kawałek września lub cały
Oby tylko upały nie zaczęły się już w kwietniu.:/
Choć zima ma taki minus że trzeba kurtkę kupić i spodnie ciążowe a letnie terminy są o tyle dobre że można nie kupować żadnych rzeczy ciążowych :) krótkie spodenki są na gumce, sukienki też zawsze spoko leżą
No i bluzki z krótkim rękawem czy boxerki to jakieś basick i spokojnie brzuch się zmieści

reklama
Do góry