reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja nie wiem czy ten huragan do was idzie czy nie ale ponoć to ciepły front mimo wszystko bo z Sahary. Tyle że będzie pizgac piaskiem [emoji85][emoji23]
Hehe, i będą temperatury jak na Saharze... nocą :-D:p

Ja się pochwalę, że dzisiaj miałam zakupowy-dzidziusiowy dzień bo w końcu wybraliśmy wózek, fotelik, baze itd. Już część kwoty wpłaciliśmy i teraz tylko pozostały Nam modły o to, żeby był na czas, bo producent dzisiaj powiedział, że będzie w czerwcu (chociaż już miał być w lutym). Do tego zamówiliśmy i czekamy na leżaczek z Babybjörn i kupiliśmy huśtawkę hybrydową oraz kurę babci Dany (poduszkę do karmienia). :)

Hehe, i będą temperatury jak na Saharze... nocą :-D:p

Ja się pochwalę, że dzisiaj miałam zakupowy-dzidziusiowy dzień bo w końcu wybraliśmy wózek, fotelik, baze itd. Już część kwoty wpłaciliśmy i teraz tylko pozostały Nam modły o to, żeby był na czas, bo producent dzisiaj powiedział, że będzie w czerwcu (chociaż już miał być w lutym). Do tego zamówiliśmy i czekamy na leżaczek z Babybjörn i kupiliśmy huśtawkę hybrydową oraz kurę babci Dany (poduszkę do karmienia). :)
Czekam na zdjecia jak juz wszystko bedziesz miala ;)
Co to za wozek ?

Czekam na zdjecia jak juz wszystko bedziesz miala ;)
Co to za wozek ?
Na pewno się pochwalę (mam nadzieję, że szybciej niż później), a wybraliśmy Cybexa ePriam z kolekcji Rebellious na ramie Rosegold. :) Tylko przez to, że nigdzie jeszcze nie ma w sprzedaży ramy ePriam (ze wspomaganiem elektrycznym) to musimy tyle czekać i odbierać będziemy całość jak już przyjdzie rama wózka.

Na pewno się pochwalę (mam nadzieję, że szybciej niż później), a wybraliśmy Cybexa ePriam z kolekcji Rebellious na ramie Rosegold. :) Tylko przez to, że nigdzie jeszcze nie ma w sprzedaży ramy ePriam (ze wspomaganiem elektrycznym) to musimy tyle czekać i odbierać będziemy całość jak już przyjdzie rama wózka.
Co robi wspomaganie elektryczne w wózku ?

reklama
Do góry