reklama
Medeleine86
Fanka BB :)
Mam nadzieję !!@Medeleine86 to już niedługo !
@Misty29 pytałaś o seriale, a jaki masz gust? Co oglądasz?
Ja uwielbiam seriale
Polecam:
Dom z papieru (hit hitów )
Z archiwum x - te nowe
The end of the fucking world (dziwny, śmieszny na swój sposób)
Stranger things
Humans - świetny jest
The rain (szwedzki serial ale dobry)
Wielkie kłamstewka (świetna obsada)
zuzkaaa
no to w takim razie bedziesz na biezaco jak juz zobaczysz te 2 kreski [emoji106][emoji16]Wiedzę to ja mam
Medeleine86
Nic przyjemnego w ostatnie tygodnie ciąży chodzić w upalach ... To fakt!kurcze szkoda ze wieksza czesc ciazy bedziemy przechodzily zima... a koncowka w najgorsze upały... czuje ze bedzie ciezko
Aguu
Dla mnie to nowość, mam troje zimowych, no jedno wczesno wiosenne ^^kurcze szkoda ze wieksza czesc ciazy bedziemy przechodzily zima... a koncowka w najgorsze upały... czuje ze bedzie ciezko
zuzkaaa
no to odmiana dla porownania [emoji16] pamietam jak przyjaciolka miala termin na koniec czerwca 3 lata temu i widzialam jak sie meczyla [emoji24]Dla mnie to nowość, mam troje zimowych, no jedno wczesno wiosenne ^^
Karolcia.DE
Hihi a ja mam syna z 7.7 i córkę z 4.8 tak więc to moja trzecia ciąża z terminem na środek lata (16.7) i jak skończy się zima będziemy dumnie paradować z naszymi brzuszkami.
Co do badania USG dopochwowego to u nas wygląda to tak, że w gabinecie najpierw standardowe badanie na fotelu macanki ewent. wymaz, potem przejście do pokoju obok na łóżko gdzie obok łóżka jest krzesło na którym już czeka partner (wcześniej zawołany przez panie z recepcji) ja się kładę na łóżeczko i sobie leżę przychodzi Pani Doktor wkłada mi dyskretnie ten gadżet od usg a partner siedzi obok mnie na wysokości głowy tak więc nic nie widzi co tam na dole się dzieje a tylko tv na wprost na ścianie może oglądać obraz usg. Jak dla mnie nie ma w tym nic krępujacego
Co do badania USG dopochwowego to u nas wygląda to tak, że w gabinecie najpierw standardowe badanie na fotelu macanki ewent. wymaz, potem przejście do pokoju obok na łóżko gdzie obok łóżka jest krzesło na którym już czeka partner (wcześniej zawołany przez panie z recepcji) ja się kładę na łóżeczko i sobie leżę przychodzi Pani Doktor wkłada mi dyskretnie ten gadżet od usg a partner siedzi obok mnie na wysokości głowy tak więc nic nie widzi co tam na dole się dzieje a tylko tv na wprost na ścianie może oglądać obraz usg. Jak dla mnie nie ma w tym nic krępujacego
zuzkaaa
nie no dla mnie tez absolutnie nic krepujacego w koncu nie pierwszy raz widzi mnje nagą od pasa w dol [emoji23][emoji23] mi chodzilo bardziej o to czy jest sens brania partnera na pierwsza wizyte jednak pierwsza sobie odpuszczeHihi a ja mam syna z 7.7 i córkę z 4.8 tak więc to moja trzecia ciąża z terminem na środek lata (16.7) i jak skończy się zima będziemy dumnie paradować z naszymi brzuszkami.
OnaZmijeczka
Ja się tam cieszę że lipiec, jasne że zima czy wiosna byłaby lepsza no ale nie ma nic gorszego niż jesienny termin gdzie z brzuchalem tulasz się całe lato + wrzesień też goracy. A tak to tylko przemęczyć się maj czerwiec a nie jeszcze calutki lipiec sierpień i kawałek września lub cały
Oby tylko upały nie zaczęły się już w kwietniu.:/
Choć zima ma taki minus że trzeba kurtkę kupić i spodnie ciążowe a letnie terminy są o tyle dobre że można nie kupować żadnych rzeczy ciążowych krótkie spodenki są na gumce, sukienki też zawsze spoko leżą
No i bluzki z krótkim rękawem czy boxerki to jakieś basick i spokojnie brzuch się zmieści
Oby tylko upały nie zaczęły się już w kwietniu.:/
Choć zima ma taki minus że trzeba kurtkę kupić i spodnie ciążowe a letnie terminy są o tyle dobre że można nie kupować żadnych rzeczy ciążowych krótkie spodenki są na gumce, sukienki też zawsze spoko leżą
No i bluzki z krótkim rękawem czy boxerki to jakieś basick i spokojnie brzuch się zmieści
reklama
netka.
Za tydzień, 23 listopada w piątek, zabieram męża ze sobą na USG.
Co do urodzin. Dzieci urodziłam na wiosnę, w odstępie miesiąca.
Co do urodzin. Dzieci urodziłam na wiosnę, w odstępie miesiąca.
Ostatnia edycja: