reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Witajcie dziewczyny, niestety nie dam rady Was nadrobić bo piszecie jak szalone a ja dopiero wieczorem mam czas by wpaść

Byliśmy dzisiaj u lekarza. Wróciłam do mojej poprzedniej ginki u której prowadziłam ciąże z córką 5 lat temu. Lekarka mnie nawet nie pamiętała, ale to fajna kompetentna babka. Zostałam zbadana i została zrobiona cytologia. Na usg został zawołany moj Partner :) mogliśmy wspólnie zobaczyć naszego kropka❤️❤️❤️❤️
Jest pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i wszystko w jak najlepszym porządku. Kolejna wizyta za miesiąc jeszcze przed świętami :happy:
GRATULUJĘ! ! super że wszystko w porządku :tak:

reklama
U mnie niby jest możliwość ale nie chce, on niechętny bo nigdy nic nie widzi na tych USG a był raz w 20 tyg gdzie już na prawdę było widać wszystko. A ja na siłę nie ciągnę no i z resztą obojętne mi to

@Karolcia.DE w 9tyg będziesz miała? To prenatalne się tak wcześnie u was robi? Czy będziesz szła jeszcze później?
U mnie to samo było też nie ciągnęłam na siłę ;-) ;)

Ja nie zabieram swojego. Na pewno nie dopoki sa dopochwowe. Pojdziemy razem pewnie na prenatalne i polowkowe - te chyba najfajniejsze bo widac cale bobo[emoji39]

Ja też nie chciałabym, żeby mój mąż uczestniczył w badaniu dopochwowym. Oczywiście każdy jak woli. Na usg prenatalnie go zabiorę, wcześniej nie widzę potrzeby.

@Medeleine86 to już niedługo !:)
@Misty29 pytałaś o seriale, a jaki masz gust? Co oglądasz?
Ja uwielbiam seriale
Polecam:
Dom z papieru (hit hitów )
Z archiwum x - te nowe
The end of the fucking world (dziwny, śmieszny na swój sposób)
Stranger things
Humans - świetny jest
The rain (szwedzki serial ale dobry)
Wielkie kłamstewka (świetna obsada)

reklama
Do góry