Dasz radę, naprawdę nie było tak źle Tylko lepiej faktycznie iść z kimśJa kolejna za tydzień w czwartek. Jeszcze o tym nie myślę. Najpierw musze krzywa zrobić ;p
reklama
Myslniczek
Fanka BB :)
Robilam kiedys krzywa ale to za dzieciaka i nie wspominam tego jakos zle. Zobaczymy jak bedzie D. Jedize ze mnaDasz radę, naprawdę nie było tak źle Tylko lepiej faktycznie iść z kimś
slodkatrojeczka
U mnie wizyta dopiero 24 kwietnia. Ale zawsze przed mam za duże ciśnienie i muszę mierzyć w domu jeśli Was to pocieszy Za to jutro mam diabetologa znowu.
Myslniczek
Ja na szczęście cisnienie zawsze książkowe [emoji14] polozna zawsze zdziwiona ze takie ladne cisnienie i waga według normy wzrasta.U mnie wizyta dopiero 24 kwietnia. Ale zawsze przed mam za duże ciśnienie i muszę mierzyć w domu jeśli Was to pocieszy Za to jutro mam diabetologa znowu.
slodkatrojeczka
A ja zawsze zjebki [emoji23] Cisnienie za duże a waga stoi [emoji23] chociaż według mojej wagi na dziś to jeszcze schudłam pół kilo. A to cisnienie to ja mam w domu dobre. I może dałaby mi żyć ale cukrzyca i nadcisnienie podobno lubią iść w parze. I tylko środowiskowa nie jęczała z tej okazjiJa na szczęście cisnienie zawsze książkowe [emoji14] polozna zawsze zdziwiona ze takie ladne cisnienie i waga według normy wzrasta.
Myslniczek
Ahhh te wagi. [emoji14]A ja zawsze zjebki [emoji23] Cisnienie za duże a waga stoi [emoji23] chociaż według mojej wagi na dziś to jeszcze schudłam pół kilo. A to cisnienie to ja mam w domu dobre. I może dałaby mi żyć ale cukrzyca i nadcisnienie podobno lubią iść w parze. I tylko środowiskowa nie jęczała z tej okazji
Misty29
U mnie jest tak samo ale ostatnio to chyba nawet ważyć się nie muszę bo zawsze co miesiąc jest 2+...Ja się już nie wazę! Czekam na wizytę, moja waga i tak za każdym razem wazy inaczej
Myslniczek
Ja mam podobnie 2plus w 3 tygodnieU mnie jest tak samo ale ostatnio to chyba nawet ważyć się nie muszę bo zawsze co miesiąc jest 2+...
reklama
Misty29
W takim tempie wyliczyłam sobie że skończę na 15+ a Ty? Chcialabym chociaż te 12 xdJa mam podobnie 2plus w 3 tygodnie