reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dzień dobry!

Widzę że weekend udany bo takie śliczne rzeczy upolowałyście. A ja nie mam się czym pochwalić bo na razie przystopowaliśmy z wyprawką. W sumie już niewiele zostało. Z apteką jeszcze czekam bo może się okazać że coś trzeba będzie dołożyć do koszyka :)

Miłego dnia [emoji8]

reklama
Hej dziewczyny, widze regularnie piszecie.Mi jakos nie moze ze tak nazwe " wejsc w krew".

Mi tez sie udalo wczoraj i dzisiaj zawitac na targach dziecka w sklepie" Świat Dziecka" w Warszawie.Wspominalam o nich istatnio.Czy ktoras z was moze tez przypsdkiem byla?Jestem zadowolona.Ptawie wszystkie artykuly powiedzmy z tych mniejszych byly na -20%, niektore mialy po prostu duzo nizsza cene rabatowa. Bylam bardzo zainteresowana wozkiem i udalo mi sie kupic, byla ta firma -15%:).Wozek firmy Baby Joger model City Mini 4 W
Zobacz załącznik 957793

Czy ktoras z Was moze tez byla, jest takim zainteresowana? Wrzucilam zdjecie spacerowki bo tu jest jakby filarem ona, ktora jesf na duzo dluzej.Oczywiscie gondola tez jest , wpina sie w stelaz po zdemontowaniu spacerowki.Kupilam w kazdym badz razie komplet, lacznie z adapterami do fotelika samochodowego.
Ciagle mysle czy to nie za wczesnie i mam stracha jakiegos.To jest straszne jakies uczucie..tez sie boicie, aby wsztstko szczesliwie bylo z dzidzia dobrze, ciagle boje sie kupowac jakos...A ty zakupilam wozek..ehh trzeba byc dobrej mysli:)

ja z wyprawki mam tylko z 5 ciuszków i właśnie na tych targach kupiłam wózek, na który trzeba czekać. Ogólnie też wcześniej nic nie kupowałam, bo mama i ciągle gadała, że za wcześnie, czas będzie. Ale tak naprawdę jest już kwiecień i jak chce się rozłożyć wydatki w czasie to nie ma co już czekać :) ja już zaczynam kupować rzeczy, żeby ostatniego miesiąca mnie wszystko nie przytłoczyło ;)

reklama
Do góry