reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Taką mam torbę.
20190315_191608.jpeg

reklama
Dziewczyny, gratuluje zakupów. Śliczne rzeczy kupilyscie :)
Ahhh, widzę że już nieźle się rozkrecamy z wyprawka [emoji14]
Czy macie już kołderkę? Jeśli jak to jaki wymiar polecacie?
Jest tego tyle że glowa boli i nie wiem co wybrac. Który jest najpopularniejszy ?
Poza tym co kupujecie do gondoli?
Prześcieradło, jakiś otulacz / kolderke?
Totalnie nie mam pojęcia co musi być w wózeczku dla noworodka który urodzi się w środku lata :p

Ja nie kupuje kołderki.
Do łóżeczka mamy bawełniany oddychajacy kocyk.
Mamy tez polarowy kocyk na chlodniejsze wueczory ale tylko do wozka bo to nie oddychajace.
A na cieple dni do wózka mamy otulacze tetrowe.

Ja nie kupuje kołderki.
Do łóżeczka mamy bawełniany oddychajacy kocyk.
Mamy tez polarowy kocyk na chlodniejsze wueczory ale tylko do wozka bo to nie oddychajace.
A na cieple dni do wózka mamy otulacze tetrowe.

Ooo, a mogłabyś polecić jakieś firmy tych kocyków i otulaczy ?
Właśnie jak sobie przeglądam te kocyki to mam wrażenie że wszędzie trafiam na jakieś grube, zimowe więc jak masz coś letniego to sobie chętnie podpatrze ;)

Ooo, a mogłabyś polecić jakieś firmy tych kocyków i otulaczy ?
Właśnie jak sobie przeglądam te kocyki to mam wrażenie że wszędzie trafiam na jakieś grube, zimowe więc jak masz coś letniego to sobie chętnie podpatrze ;)
My mamy kocyk ze smyka jest ekstra :) (pierwsze zdjecie)
Otulacze mam zwykłe z tetry takie 120×120 kupione w sklepie action. (Na drugim zdjęciu te zielone)
Wiem ze dziewczyny polecają otulacze bambusowe z firmy texpol.
20190209_160906.jpeg
20190214_191623.jpeg

Tego się boje, zaraz wyrzuci Starych z szafy, bo już ma tyle rzeczy ;) a jej meble pojawia się dopiero w maju, po remoncie pokoju.
Widze,ze spanie u ciebie takie samo jak u mnie ;D Kiedy my się wyspimy:p
No naszego tez juz sie rzeczy wysypują :) a musze mu znaleźć miejsce u mnie w szafie bo swoją komode bedzie mial raczej dopiero na nowym mieszkaniu a to moze byc nawet we wrześniu dopiero.

Toaleta mnie wzywa [emoji14] i wracam do lozka.

No naszego tez juz sie rzeczy wysypują :) a musze mu znaleźć miejsce u mnie w szafie bo swoją komode bedzie mial raczej dopiero na nowym mieszkaniu a to moze byc nawet we wrześniu dopiero.

Toaleta mnie wzywa [emoji14] i wracam do lozka.
Hehe, mnie głód o 5 rano obudził :D Jestem już po pierwszym śniadaniu :p To spokojnego wypoczynku :)

reklama
Do góry