reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
To jest też dobre rozwiązanie ale my już mamy jedno łóżeczko a noszenie łóżeczka z gory na dol [emoji23][emoji23] nie sprawdziłoby się. Kołyska jedynie jak mi ktoś sprezentuje a szczerze - nie liczę na to Już i tak rodzice mi wózek kupili No nic, lecę do srodowiskowejMy będziemy mieć na początek kołyskę. W nocy u nas w sypialni a w dzień pewnie w salonie. Po kilku miesiącach przeniesiemy Małego do łóżeczka córki a jej kupimy jakieś większe.
netka.
Łączę się w bólu z glukozą.
Mimo, że piłam z dodatkiem cytryny to... I tak szukałam WC, bo tak mi się niedobrze zrobiło..
Powodzenia!
Mimo, że piłam z dodatkiem cytryny to... I tak szukałam WC, bo tak mi się niedobrze zrobiło..
Powodzenia!
Ostatnia edycja:
PaskuPaska
Mam podobnie, wiecznie głodna [emoji16] szczególnie z rana. Chyba ze tą glukozą się troche najemy [emoji23]Super ze padła decyzja
Hahah no ja nie boje sie np samej glukozy tylko tego ze przed nia juz padne z glodu ;p
Ja moge jesc i jeść przed snem a i tak budzi mnie cholerny głod
Dzień doberek!
Całkiem przyjemnie [emoji14] jeszcze w łóżku się lenię. Po zakupie poduszki ciążowej nie narzekam na przesypianie nocy
Jakies pomysły na obiad?
Myslniczek
Hahaha myslisz ze moze to tak zadzialac?Mam podobnie, wiecznie głodna [emoji16] szczególnie z rana. Chyba ze tą glukozą się troche najemy [emoji23]
Dzień doberek!
Całkiem przyjemnie [emoji14] jeszcze w łóżku się lenię. Po zakupie poduszki ciążowej nie narzekam na przesypianie nocy
Jakies pomysły na obiad?
Misty29
Mi też się dobrze z poduszką śpi. Już drugą ciążę. Mąż jest trochę zazdrosnyMam podobnie, wiecznie głodna [emoji16] szczególnie z rana. Chyba ze tą glukozą się troche najemy [emoji23]
Dzień doberek!
Jakies pomysły na obiad?
U mnie dziś pierogi ruskie.
Dziewczyny jestem po!! Kurde było dobrze, ja lubię słodkie akurat, aczkolwiek przed ciąża bardzo ograniczyłam bo dieta. Glukoze miałam zwykła i w gotowości cytrynę, wypiłam bez cytryny bo mi zasmakowała, tzn na sam koniec dodam trochę z czystej ciekawości jak smakuje z cytryna ;P po godzinie zaczęło mi się chcieć tylko spać no i jedyne co mi doskwierało to głód! Teraz siedzę w kfc i nadrabiam, taka nagroda Nie mdlilo mnie, nie było słabo, chyba jestem jakaś inna.. My mamy kupione łóżeczko 140/70, które będzie stał w pokoju młodej i baby hug do przemieszczania się po domku
Myslniczek
My bedziemy miec lozeczko w pokoju małego a do sypialni i na okres przed przeprowadzką. Mamy dostawke do łóżka.Hej dziewczyny trzymam kciuki za Wasze glukozy, ja dopiero za 2 tygodnie, ale staram się nie nastawiać.
Mam pytanie: czy któraś z Was na razie dla maleństwa kupuje tylko kosz mojżesza? Czy od początku stawiacie na łóżeczko? Mam małe mieszkanie, więc pomyślałam, żeby do pół roku mieć ten kosz, bo przynajmniej jest mobilny i mogę mieć Dzidzię przy sobie. Ale jakoś nie jestem do końca przekonana, bo utarło się, że dziecko=łóżeczko
Mówiłam ze dasz rade super. Smecznego w kfc :*Dziewczyny jestem po!! Kurde było dobrze, ja lubię słodkie akurat, aczkolwiek przed ciąża bardzo ograniczyłam bo dieta. Glukoze miałam zwykła i w gotowości cytrynę, wypiłam bez cytryny bo mi zasmakowała, tzn na sam koniec dodam trochę z czystej ciekawości jak smakuje z cytryna ;P po godzinie zaczęło mi się chcieć tylko spać no i jedyne co mi doskwierało to głód! Teraz siedzę w kfc i nadrabiam, taka nagroda Nie mdlilo mnie, nie było słabo, chyba jestem jakaś inna.. [emoji3577] My mamy kupione łóżeczko 140/70, które będzie stał w pokoju młodej i baby hug do przemieszczania się po domku
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Miodzio raczej marne szanse, że kosz Mojżesza starczy dziecku na pół roku, nawet drobnemu. Na dłużej niż 3, max 4 ms bym nie liczyła.
Si.Kat mnie za pierwszym razem też nie modliło, ani nie było mi słabo. Najgorzej było wysiedzieć na głodnego wiedząc, że w torbie czeka kanapka i kawa A w tej ciąży w pon się muszę wybrać na glukozę.
Si.Kat mnie za pierwszym razem też nie modliło, ani nie było mi słabo. Najgorzej było wysiedzieć na głodnego wiedząc, że w torbie czeka kanapka i kawa A w tej ciąży w pon się muszę wybrać na glukozę.