reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

My będziemy mieć na początek kołyskę. W nocy u nas w sypialni a w dzień pewnie w salonie. Po kilku miesiącach przeniesiemy Małego do łóżeczka córki a jej kupimy jakieś większe.

reklama
My będziemy mieć na początek kołyskę. W nocy u nas w sypialni a w dzień pewnie w salonie. Po kilku miesiącach przeniesiemy Małego do łóżeczka córki a jej kupimy jakieś większe.
To jest też dobre rozwiązanie ale my już mamy jedno łóżeczko a noszenie łóżeczka z gory na dol [emoji23][emoji23] nie sprawdziłoby się. Kołyska jedynie jak mi ktoś sprezentuje a szczerze - nie liczę na to :) Już i tak rodzice mi wózek kupili :) No nic, lecę do srodowiskowej :)

Super ze padła decyzja :)
Hahah no ja nie boje sie np samej glukozy tylko tego ze przed nia juz padne z glodu ;p
Ja moge jesc i jeść przed snem a i tak budzi mnie cholerny głod
Mam podobnie, wiecznie głodna [emoji16] szczególnie z rana. Chyba ze tą glukozą się troche najemy [emoji23]
@Si.Kat - powodzenia!

Dzień dobry. Jak Wam noc minęła?
Dzień doberek!
Całkiem przyjemnie [emoji14] jeszcze w łóżku się lenię. Po zakupie poduszki ciążowej nie narzekam na przesypianie nocy :)

Jakies pomysły na obiad? ;)

Mam podobnie, wiecznie głodna [emoji16] szczególnie z rana. Chyba ze tą glukozą się troche najemy [emoji23]
Dzień doberek!
Całkiem przyjemnie [emoji14] jeszcze w łóżku się lenię. Po zakupie poduszki ciążowej nie narzekam na przesypianie nocy :)

Hahaha myslisz ze moze to tak zadzialac?

Dzień doberek!

Mi też się dobrze z poduszką śpi. Już drugą ciążę. Mąż jest trochę zazdrosny :)

U mnie dziś pierogi ruskie.

Dziewczyny jestem po!! Kurde było dobrze, ja lubię słodkie akurat, aczkolwiek przed ciąża bardzo ograniczyłam bo dieta. Glukoze miałam zwykła i w gotowości cytrynę, wypiłam bez cytryny bo mi zasmakowała, tzn na sam koniec dodam trochę z czystej ciekawości jak smakuje z cytryna ;P po godzinie zaczęło mi się chcieć tylko spać :D no i jedyne co mi doskwierało to głód! Teraz siedzę w kfc i nadrabiam, taka nagroda :D Nie mdlilo mnie, nie było słabo, chyba jestem jakaś inna.. ✌️ My mamy kupione łóżeczko 140/70, które będzie stał w pokoju młodej i baby hug do przemieszczania się po domku :)

Hej dziewczyny :) trzymam kciuki za Wasze glukozy, ja dopiero za 2 tygodnie, ale staram się nie nastawiać.

Mam pytanie: czy któraś z Was na razie dla maleństwa kupuje tylko kosz mojżesza? Czy od początku stawiacie na łóżeczko? Mam małe mieszkanie, więc pomyślałam, żeby do pół roku mieć ten kosz, bo przynajmniej jest mobilny i mogę mieć Dzidzię przy sobie. Ale jakoś nie jestem do końca przekonana, bo utarło się, że dziecko=łóżeczko ;)
My bedziemy miec lozeczko w pokoju małego a do sypialni i na okres przed przeprowadzką. Mamy dostawke do łóżka.
Dziewczyny jestem po!! Kurde było dobrze, ja lubię słodkie akurat, aczkolwiek przed ciąża bardzo ograniczyłam bo dieta. Glukoze miałam zwykła i w gotowości cytrynę, wypiłam bez cytryny bo mi zasmakowała, tzn na sam koniec dodam trochę z czystej ciekawości jak smakuje z cytryna ;P po godzinie zaczęło mi się chcieć tylko spać :D no i jedyne co mi doskwierało to głód! Teraz siedzę w kfc i nadrabiam, taka nagroda :D Nie mdlilo mnie, nie było słabo, chyba jestem jakaś inna.. [emoji3577] My mamy kupione łóżeczko 140/70, które będzie stał w pokoju młodej i baby hug do przemieszczania się po domku :)
Mówiłam ze dasz rade :) super. Smecznego w kfc :*

reklama
Miodzio raczej marne szanse, że kosz Mojżesza starczy dziecku na pół roku, nawet drobnemu. Na dłużej niż 3, max 4 ms bym nie liczyła.

Si.Kat mnie za pierwszym razem też nie modliło, ani nie było mi słabo. Najgorzej było wysiedzieć na głodnego wiedząc, że w torbie czeka kanapka i kawa ;) A w tej ciąży w pon się muszę wybrać na glukozę.

Do góry