reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Dziewczyny ja uważam, że skoro ja dałam radę to już każdy da [emoji23] Niestety niepowodzenia przy glukozie to uraz psychiczny na zawsze [emoji12] Dacie radę :)

reklama
Miodzio raczej marne szanse, że kosz Mojżesza starczy dziecku na pół roku, nawet drobnemu. Na dłużej niż 3, max 4 ms bym nie liczyła.

Si.Kat mnie za pierwszym razem też nie modliło, ani nie było mi słabo. Najgorzej było wysiedzieć na głodnego wiedząc, że w torbie czeka kanapka i kawa ;) A w tej ciąży w pon się muszę wybrać na glukozę.

o dzięki za info, pierwsze dziecko i tak tylko przeczytałam gdzieś, ale to też może być opinia producenta ;)

Miodzio raczej marne szanse, że kosz Mojżesza starczy dziecku na pół roku, nawet drobnemu. Na dłużej niż 3, max 4 ms bym nie liczyła.

Si.Kat mnie za pierwszym razem też nie modliło, ani nie było mi słabo. Najgorzej było wysiedzieć na głodnego wiedząc, że w torbie czeka kanapka i kawa ;) A w tej ciąży w pon się muszę wybrać na glukozę.
U nas byl to okres ok 6 tyg, potem bylo jej za ciasno. Tym razem odpuszczam kosz.

U nas będzie koszyk przy łóżku zamiast dostawki i standardowo łóżeczko. Znajomej dzieci w koszyku spały do 6 miesiąca wiec to fajna opcja jeśli ktoś ma możliwość np taniej odkupić albo dostać :)

Ooo Paniebóczku, ale mam migrenę od wczoraj... oszaleje, wyrwę sobie zaraz ta głowę!!! Miałam na targi dziecięce jechać, a póki co nie wiem gdzie łeb wsadzić :/ Spokojnego weekendu wam życzę :)

Hej dziewczyny. Byłam dzisiaj na badaniach i akurat jak weszłam, dziewczyna w otoczeniu całej rodziny kończyła glukozę i strasznie się przy tym męczyła. To jej życzyłam powodzenia i śmiałam się, ze mnie to czeka za kilka tygodni.

Jakie plany na ten piękny i słoneczny weekend? Ja leczę przeziębienie ale tez trochę gotuje, sprzątam i wychodzę na spacery. W Krakowie jest cudnie! :)

Hej dziewczyny. Byłam dzisiaj na badaniach i akurat jak weszłam, dziewczyna w otoczeniu całej rodziny kończyła glukozę i strasznie się przy tym męczyła. To jej życzyłam powodzenia i śmiałam się, ze mnie to czeka za kilka tygodni.

Jakie plany na ten piękny i słoneczny weekend? Ja leczę przeziębienie ale tez trochę gotuje, sprzątam i wychodzę na spacery. W Krakowie jest cudnie! :)
Sprzątam. Nie wiem co mi się stało ale od 3 dni non stop chodzę i sprzątam [emoji23] Zaraz zagniatam ciasto do obiadu, żeby odstało swoje w lodówce i ogarniam kuchnie, chociaż w sumie to jest czysto [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry