slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Dziewczyny ja uważam, że skoro ja dałam radę to już każdy da [emoji23] Niestety niepowodzenia przy glukozie to uraz psychiczny na zawsze [emoji12] Dacie radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miodzio raczej marne szanse, że kosz Mojżesza starczy dziecku na pół roku, nawet drobnemu. Na dłużej niż 3, max 4 ms bym nie liczyła.
Si.Kat mnie za pierwszym razem też nie modliło, ani nie było mi słabo. Najgorzej było wysiedzieć na głodnego wiedząc, że w torbie czeka kanapka i kawa A w tej ciąży w pon się muszę wybrać na glukozę.
U nas byl to okres ok 6 tyg, potem bylo jej za ciasno. Tym razem odpuszczam kosz.Miodzio raczej marne szanse, że kosz Mojżesza starczy dziecku na pół roku, nawet drobnemu. Na dłużej niż 3, max 4 ms bym nie liczyła.
Si.Kat mnie za pierwszym razem też nie modliło, ani nie było mi słabo. Najgorzej było wysiedzieć na głodnego wiedząc, że w torbie czeka kanapka i kawa A w tej ciąży w pon się muszę wybrać na glukozę.
Ale targi chyba jutro ?Ooo Paniebóczku, ale mam migrenę od wczoraj... oszaleje, wyrwę sobie zaraz ta głowę!!! Miałam na targi dziecięce jechać, a póki co nie wiem gdzie łeb wsadzić :/ Spokojnego weekendu wam życzę
Sprzątam. Nie wiem co mi się stało ale od 3 dni non stop chodzę i sprzątam [emoji23] Zaraz zagniatam ciasto do obiadu, żeby odstało swoje w lodówce i ogarniam kuchnie, chociaż w sumie to jest czysto [emoji23][emoji23]Hej dziewczyny. Byłam dzisiaj na badaniach i akurat jak weszłam, dziewczyna w otoczeniu całej rodziny kończyła glukozę i strasznie się przy tym męczyła. To jej życzyłam powodzenia i śmiałam się, ze mnie to czeka za kilka tygodni.
Jakie plany na ten piękny i słoneczny weekend? Ja leczę przeziębienie ale tez trochę gotuje, sprzątam i wychodzę na spacery. W Krakowie jest cudnie!
Masz racje jutro! no ja właśnie mam taka pamięć w ciąży! Idę do kuchni i wchodząc zapominam po co przyszłam...Ale targi chyba jutro ?
Współczuję bólu :*
Hahah [emoji14]Masz racje jutro! no ja właśnie mam taka pamięć w ciąży! Idę do kuchni i wchodząc zapominam po co przyszłam...