reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Oo to obok mnie :)

Ale się dziś nie wyspałam. Mała zrobiła sobie imprezę w brzuchu 2.30 - 3.10 i potem od 4.20 do 6 szalała :D
No bliziutko :) Mój też jest aktywny w nocy ale nie budzi mnie. Z reguły jest tak że jak się córka obudzi to wtedy go czuję że też wariuje :) No i zawsze wieczorem tak od 21 aż pójdę spać :)

Hej dziewczyny u nas ostatnio wiele się dzieje ;) Młoda daje nam.popalic a to choroba , zęby i to żeby szły pokolei to nie idą po 4 na raz ... A dziś na 11 mam prenatalne połówkowe , może w koncu dzidziuś się ujawni :) co do porodu moja Gin powiedziała że CC zrobimy 15 lipca ( termin z om 22.07) . Boje się bo chciałam żeby i ona mi robiła drugie CC ... A ona 1.07/14.07 ma urlop ;( i coś czuję że jak ona wróci z urlopu to ja już będę w domku z maleństwem ...z Anną też miałam mieć CC 19.03 a w koncu urodziłam 14.03 ;) No a tak poza tym to czuję się świetnie , brzuszek rośnie , ruchy czuje od jakiś dwóch tygodni ;) No i jak widać na załączonym obrazku hehe nie potrafię spać ;) Buziaki odezwę się dziś po badaniach trzymajcie kciuki ;) Ps. Ja też ze Śląska ;) SJZ ;)

Powodzenia na połówkowych i daj znać kto się kryje w brzuszku[emoji4][emoji4]

Hej dziewczyny u nas ostatnio wiele się dzieje ;) Młoda daje nam.popalic a to choroba , zęby i to żeby szły pokolei to nie idą po 4 na raz ... A dziś na 11 mam prenatalne połówkowe , może w koncu dzidziuś się ujawni :) co do porodu moja Gin powiedziała że CC zrobimy 15 lipca ( termin z om 22.07) . Boje się bo chciałam żeby i ona mi robiła drugie CC ... A ona 1.07/14.07 ma urlop ;( i coś czuję że jak ona wróci z urlopu to ja już będę w domku z maleństwem ...z Anną też miałam mieć CC 19.03 a w koncu urodziłam 14.03 ;) No a tak poza tym to czuję się świetnie , brzuszek rośnie , ruchy czuje od jakiś dwóch tygodni ;) No i jak widać na załączonym obrazku hehe nie potrafię spać ;) Buziaki odezwę się dziś po badaniach trzymajcie kciuki ;) Ps. Ja też ze Śląska ;) SJZ ;)
Trzymam kciuki :)

@Momof229 gdzie się podziewasz?
A jakoś tak przez chwilę było tu dziwnie podczas przepychanek kto może mieć dostęp do zamkniętego forum a kto nie ,że coraz rzadziej tu zaglądałam. Ogólnie jestem już po usg połówkowym na którym gin potwierdził płeć z usg z 12 tygodnia czyli 2 chłopców chociaż w 15 tygodniu miała być jedna dziewczynka. Chłopcy w 19w3d ważyli po 290 g. Jeden z chłopców ma w lewej komorze ognisko hyperechogenne lekarz mówił że to nic takiego ale mam mieć echo serca płodu 21 marca . Niestety chyba mam objawy rozejścia spojenia łonowego . Nie jestem w stanie chodzić siedzieć ani podnosić nic ciężkiego.

reklama
Do góry