reklama
PaskuPaska
Fanka BB :)
Witaj [emoji4]Dzięki za miłe powitanie
Zrobiła już któraś z was wyprawkę apteczną? Jestem na etapie zapełniania koszyka i się zastanawiam czy czegoś nie pominęłam.
Powiem Ci, że ja nie mam kompletnie nic. Zabiorę się za to jak wiosna przyjdzie [emoji39]
Misty29
Ja czekam z tym do kwietnia. Na razie robi powolutku listęDzięki za miłe powitanie
Zrobiła już któraś z was wyprawkę apteczną? Jestem na etapie zapełniania koszyka i się zastanawiam czy czegoś nie pominęłam.
Cześć! Ja mam termin 11 lipca, a Ty masz w moją 5 rocznicę ślubu [emoji4] Super, że córeczka, wybieracie już imię? Naciskam męża żeby dał propozycje[emoji6]Mam 26 lat i mieszkam na Śląsku. Pierwszą ciąże straciłam w 9 tygodniu. Po pół roku starań znowu ujrzałam dwie kreski na teście. Radość mieszała się z obawami czy tym razem wszystko będzie dobrze. Intuicja podpowiadała mi chłopca od samego początku, a tu niespodzianka bo okazało, że czekamy na córeczke
Aktualnie 21+2, termin na 12 lipca.
We wtorek miałam połówkowe i wszystko z dzidzią jest ok
Veni92
Początkująca w BB
O to jesteśmy na tym samym etapieCześć! Ja mam termin 11 lipca, a Ty masz w moją 5 rocznicę ślubu [emoji4] Super, że córeczka, wybieracie już imię? Naciskam męża żeby dał propozycje[emoji6]
Mój mąż wybrał imię i będzie Oliwia
Mam 26 lat i mieszkam na Śląsku. Pierwszą ciąże straciłam w 9 tygodniu. Po pół roku starań znowu ujrzałam dwie kreski na teście. Radość mieszała się z obawami czy tym razem wszystko będzie dobrze. Intuicja podpowiadała mi chłopca od samego początku, a tu niespodzianka bo okazało, że czekamy na córeczke
Aktualnie 21+2, termin na 12 lipca.
We wtorek miałam połówkowe i wszystko z dzidzią jest ok
Hej, też jestem ze Śląska, witamy
Moja intuicja też mi podpowiada chłopca,ale lekarz na pierwszych badaniach prenatalnych powiedział, ze na 90% dziewczynka, aktualnie dziecko nie chce sie pokazać, dlatego czekam do 18.03 na połówkowe, aby dowiedzieć sie kto mieszka w brzuszku
Pozdrawiam i zdrówka zyczę
Myslniczek
To mzoe jakiś zlot na Śląsku [emoji14]Hej, też jestem ze Śląska, witamy
Moja intuicja też mi podpowiada chłopca,ale lekarz na pierwszych badaniach prenatalnych powiedział, ze na 90% dziewczynka, aktualnie dziecko nie chce sie pokazać, dlatego czekam do 18.03 na połówkowe
Pozdrawiam i zdrówka zyczę
Myslniczek
No to jest nas kilka tylko która gdzie ? [emoji14]Ja też ze śląska )
reklama