reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Hej dziewczyny u nas ostatnio wiele się dzieje ;) Młoda daje nam.popalic a to choroba , zęby i to żeby szły pokolei to nie idą po 4 na raz ... A dziś na 11 mam prenatalne połówkowe , może w koncu dzidziuś się ujawni :) co do porodu moja Gin powiedziała że CC zrobimy 15 lipca ( termin z om 22.07) . Boje się bo chciałam żeby i ona mi robiła drugie CC ... A ona 1.07/14.07 ma urlop ;( i coś czuję że jak ona wróci z urlopu to ja już będę w domku z maleństwem ...z Anną też miałam mieć CC 19.03 a w koncu urodziłam 14.03 ;) No a tak poza tym to czuję się świetnie , brzuszek rośnie , ruchy czuje od jakiś dwóch tygodni ;) No i jak widać na załączonym obrazku hehe nie potrafię spać ;) Buziaki odezwę się dziś po badaniach trzymajcie kciuki ;) Ps. Ja też ze Śląska ;) SJZ ;)

Hej dziewczyny u nas ostatnio wiele się dzieje ;) Młoda daje nam.popalic a to choroba , zęby i to żeby szły pokolei to nie idą po 4 na raz ... A dziś na 11 mam prenatalne połówkowe , może w koncu dzidziuś się ujawni :) co do porodu moja Gin powiedziała że CC zrobimy 15 lipca ( termin z om 22.07) . Boje się bo chciałam żeby i ona mi robiła drugie CC ... A ona 1.07/14.07 ma urlop ;( i coś czuję że jak ona wróci z urlopu to ja już będę w domku z maleństwem ...z Anną też miałam mieć CC 19.03 a w koncu urodziłam 14.03 ;) No a tak poza tym to czuję się świetnie , brzuszek rośnie , ruchy czuje od jakiś dwóch tygodni ;) No i jak widać na załączonym obrazku hehe nie potrafię spać ;) Buziaki odezwę się dziś po badaniach trzymajcie kciuki ;) Ps. Ja też ze Śląska ;) SJZ ;)
Powodzenia, oby udało się wszystko pomierzyć i odkryć kto mieszka [emoji846]

Powodzenia na badanich :)

Powodzenia na badaniach i więcej snu życzę :) fajnie, ze znasz juz termin cc.
Mam 26 lat i mieszkam na Śląsku. Pierwszą ciąże straciłam w 9 tygodniu. Po pół roku starań znowu ujrzałam dwie kreski na teście. Radość mieszała się z obawami czy tym razem wszystko będzie dobrze. Intuicja podpowiadała mi chłopca od samego początku, a tu niespodzianka bo okazało, że czekamy na córeczke :)
Aktualnie 21+2, termin na 12 lipca.
We wtorek miałam połówkowe i wszystko z dzidzią jest ok :)

Cześć :)

reklama
Do góry