reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja sobie zrobiłam średnia z wszystkich podanych mi terminów na 24/7. A miałam i 21/7 i 27/7. Wolałabym ten wcześniejszy termin, bo mi więcej wolnego z dzieckiem do początku października zostanie:)
Ja z synem miałam z usg termin na 29 czerwca. Urodziłam 21 lipca. Nastawiaj się na najpóźniejszy termin, będzie Ci łatwiej ;)

Mam 26 lat i mieszkam na Śląsku. Pierwszą ciąże straciłam w 9 tygodniu. Po pół roku starań znowu ujrzałam dwie kreski na teście. Radość mieszała się z obawami czy tym razem wszystko będzie dobrze. Intuicja podpowiadała mi chłopca od samego początku, a tu niespodzianka bo okazało, że czekamy na córeczke :)
Aktualnie 21+2, termin na 12 lipca.
We wtorek miałam połówkowe i wszystko z dzidzią jest ok :)

Mam 26 lat i mieszkam na Śląsku. Pierwszą ciąże straciłam w 9 tygodniu. Po pół roku starań znowu ujrzałam dwie kreski na teście. Radość mieszała się z obawami czy tym razem wszystko będzie dobrze. Intuicja podpowiadała mi chłopca od samego początku, a tu niespodzianka bo okazało, że czekamy na córeczke :)
Hej :) witaj.
Ja też jestem ze Śląska :)
Zdrówka dla Ciebie i małej.

Mamy trochę wspólnego, bo też mieszkam w województwie śląskim i też straciłam pierwszą ciążę na podobnym etapie jak Ty, a z drugiej mam córkę. Teraz czekamy na chłopca. We wtorek mam połówkowe i nie mogę się już doczekać :)

reklama
Witaj

Do góry