PaniMietki
Fanka BB :)
Ja teraz zrobiłam dwa razy żeby sprawdzić przyrost (może zwykła ciekawość ) i teraz czekam na wizytę Ale fakt jestem nie cierpliwa ... [emoji848][emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy masz wizytę?Ja teraz zrobiłam dwa razy żeby sprawdzić przyrost (może zwykła ciekawość ) i teraz czekam na wizytę Ale fakt jestem nie cierpliwa ... [emoji848][emoji6]
22.11A kiedy masz wizytę?
To już niedługo. Fajnie.22.11
Mi wychodzi 21 lipcaWitaj. Gratuluję. Fajnie że jest wśród nas dużo mam które mają już kilkoro dzieci. Takie doświadczenie bardzo się przyda. Ja mam termin na 23 lipca. Wreszcie pojawiają się mamy z drugiej połowy miesiąca
Ja na 3 grudnia. Na pewno ładnie beta przyrosla więc to tylko formalność czekam na infoJutro powtarzam betę. Ale stres!
Mi wychodzi 21 lipca
Dziewczyny z drugiej połowy lipca, macie już wizyty umówione? Na kiedy?
Jutro powtarzam betę. Ale stres!
Mi wychodzi 21 lipca
Dziewczyny z drugiej połowy lipca, macie już wizyty umówione? Na kiedy?
Tylko się cieszyćJa dziś po badaniach wszystko idealnie serduszko bije termin na 14 lipca mega się cieszę pierwsza ciąża nasz wymarzony bąbelek już jest teraz tylko czekać