reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
OnaZmijeczka :)

Czy jest możliwość, żebyś w pierwszym poście zrobiła listę dziewczyn?
Kolejność wg daty porodu. I tak np.

1. Nick/wiek/liczba dzieci/data porodu
2. ...

Coś podobnego jak tutaj...
Link do: Listopadowe mamy 2018

Żeby nie trzeba było wertować całego wątku, mogłybyśmy wrzucić te dane na twoją prośbę na bieżąco. Co o tym sądzicie?
Nas jest sporo i wszystkie info się mieszają... :rolleyes2:
Bardzo dobry pomysl!

O rant jaki biegany dzien mialam. Maz wzial wolne wiec pojechalismy kuchnie do nowego domu wybierac. Zeby bylo "latwiej" od rana mialam jeszcze holter zakladany wiec okablowana cala z mlodym do sklepu. Tam spedzilismy 3h! Podsiwialam moje dziecko... serio! Zwiedzil.cala podloge i wszystkie konty po powrocie do domu zorientowalam sie ze z holtera mi sie wypial kabelek! Podlaczylam, ale ciekawe jak dlugo mi sie nie zczytywalo. Widocznie mlody musial zachaczyc i wyrwac. No trudno. Najwazniejsze ze kuchnia wybrana i na poczatku stycznia bedzie
Ogolnie samopoczucie mam calkiem niezle, troche mnie mdlilo od rana i podbrzusze czasem pobolewa. Aa no i spanko lapie jak na chwile przysiade, ale to pewnie to od tej pogody!

Dziewczyny a po co latacie tak na ta bete? Nie lepiej zrobic.raz i poczekac usg u lekarza?

Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test czekalam 3 tyg, poszlam do lekarza i tyle :p ale teraz tez wolalabym bete zrobic ale dwa razy nie wiecej.
Ja dzis mam 11 dpo, jutro rano bede testować :) zobaczymy czy na lipcowki sie zalapie :)

Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test czekalam 3 tyg, poszlam do lekarza i tyle :p
Ja dzis mam 11 dpo, jutro rano bede testować :) zobaczymy czy na lipcowki sie zalapie :)
Ja bedac w Polsce zrobilam sikacza, bete i lekarz. W Niemczech nie tak latwo zrovic bete, wiec w ostatniej zrobilam sikacza, powtorzylam i lekarz. Teraz tez

Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test czekalam 3 tyg, poszlam do lekarza i tyle [emoji14] ale teraz tez wolalabym bete zrobic ale dwa razy nie wiecej.
Czekam tu na Ciebie. Ja właśnie robiłam betę dwa razy i teraz czekam na wizytę.

reklama
Agi może niecierpliwe są :p
Ja nie latam, ale też wskazań nie mam.

U nas polecają foliany, najlepiej w metylowanej formie, zamiast kwasu foliowego.

Do góry