Agi.aguullka
Fanka BB :)
U mnie zalecaja kwas foliowy z jodem. Ja musze na stale magnez wiec teraz biore komplet dla mamusiekTo idziemy równo
Dziewczyny bierzecie coś poza kwasem foliowym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie zalecaja kwas foliowy z jodem. Ja musze na stale magnez wiec teraz biore komplet dla mamusiekTo idziemy równo
Dziewczyny bierzecie coś poza kwasem foliowym?
Bardzo dobry pomysl!OnaZmijeczka
Czy jest możliwość, żebyś w pierwszym poście zrobiła listę dziewczyn?
Kolejność wg daty porodu. I tak np.
1. Nick/wiek/liczba dzieci/data porodu
2. ...
Coś podobnego jak tutaj...
Link do: Listopadowe mamy 2018
Żeby nie trzeba było wertować całego wątku, mogłybyśmy wrzucić te dane na twoją prośbę na bieżąco. Co o tym sądzicie?
Nas jest sporo i wszystkie info się mieszają...
Super wynik. GratulacjeJa już po mam wyniki ... W Sobotę było 264.90 Zobacz załącznik 916487
Tak pozmieniało sięgratuluje bety wam tez sie cos pozmienialo w tej apce czy tylko mi... jakas dziwna jest
Ja bedac w Polsce zrobilam sikacza, bete i lekarz. W Niemczech nie tak latwo zrovic bete, wiec w ostatniej zrobilam sikacza, powtorzylam i lekarz. Teraz tezJa w pierwszej ciąży zrobiłam test czekalam 3 tyg, poszlam do lekarza i tyle
Ja dzis mam 11 dpo, jutro rano bede testować zobaczymy czy na lipcowki sie zalapie
Czekam tu na Ciebie. Ja właśnie robiłam betę dwa razy i teraz czekam na wizytę.Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test czekalam 3 tyg, poszlam do lekarza i tyle [emoji14] ale teraz tez wolalabym bete zrobic ale dwa razy nie wiecej.
Ja dzis mam 11 dpo, jutro rano bede testować zobaczymy czy na lipcowki sie zalapie