reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
OnaZmijeczka :)

Czy jest możliwość, żebyś w pierwszym poście zrobiła listę dziewczyn?
Kolejność wg daty porodu. I tak np.

1. Nick/wiek/liczba dzieci/data porodu
2. ...

Coś podobnego jak tutaj...
Link do: Listopadowe mamy 2018

Żeby nie trzeba było wertować całego wątku, mogłybyśmy wrzucić te dane na twoją prośbę na bieżąco. Co o tym sądzicie?
Nas jest sporo i wszystkie info się mieszają... :rolleyes2:
Bardzo dobry pomysl!

O rant jaki biegany dzien mialam. Maz wzial wolne wiec pojechalismy kuchnie do nowego domu wybierac. Zeby bylo "latwiej" od rana mialam jeszcze holter zakladany wiec okablowana cala z mlodym do sklepu. Tam spedzilismy 3h! Podsiwialam moje dziecko... serio! Zwiedzil.cala podloge i wszystkie konty po powrocie do domu zorientowalam sie ze z holtera mi sie wypial kabelek! Podlaczylam, ale ciekawe jak dlugo mi sie nie zczytywalo. Widocznie mlody musial zachaczyc i wyrwac. No trudno. Najwazniejsze ze kuchnia wybrana i na poczatku stycznia bedzie
Ogolnie samopoczucie mam calkiem niezle, troche mnie mdlilo od rana i podbrzusze czasem pobolewa. Aa no i spanko lapie jak na chwile przysiade, ale to pewnie to od tej pogody!

Dziewczyny a po co latacie tak na ta bete? Nie lepiej zrobic.raz i poczekac usg u lekarza?

Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test czekalam 3 tyg, poszlam do lekarza i tyle :p ale teraz tez wolalabym bete zrobic ale dwa razy nie wiecej.
Ja dzis mam 11 dpo, jutro rano bede testować :) zobaczymy czy na lipcowki sie zalapie :)

Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test czekalam 3 tyg, poszlam do lekarza i tyle :p
Ja dzis mam 11 dpo, jutro rano bede testować :) zobaczymy czy na lipcowki sie zalapie :)
Ja bedac w Polsce zrobilam sikacza, bete i lekarz. W Niemczech nie tak latwo zrovic bete, wiec w ostatniej zrobilam sikacza, powtorzylam i lekarz. Teraz tez

Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test czekalam 3 tyg, poszlam do lekarza i tyle [emoji14] ale teraz tez wolalabym bete zrobic ale dwa razy nie wiecej.
Czekam tu na Ciebie. Ja właśnie robiłam betę dwa razy i teraz czekam na wizytę.

reklama
Agi może niecierpliwe są :p
Ja nie latam, ale też wskazań nie mam.

U nas polecają foliany, najlepiej w metylowanej formie, zamiast kwasu foliowego.

Do góry