reklama
natka30
Fanka BB :)
Folian marki Solgar 400 jednostek.
Dzięki
Ja póki co tylko łykam od lipca kwas foliowy ale jutro jadę kupić ten folian bo poczytałam i faktycznie ma lepszą wchłanialność.
natka_z
Ja niestety, zdążyłam brać folian jedynie na ok. 3 tygodnie przed ciążą, a wiem, że zalecenia są zupełnie inne. Nie jestem biegła w tym temacie, ale rzeczywiście sporo czytałam i myślę, że to dobry suplement.Dzięki
Ja póki co tylko łykam od lipca kwas foliowy ale jutro jadę kupić ten folian bo poczytałam i faktycznie ma lepszą wchłanialność.
Dorka88
Mi według owu też na 21 ile wynosi twoja beta? Ja chyba jutro rano zrobięJutro powtarzam betę. Ale stres!
Mi wychodzi 21 lipca
Dziewczyny z drugiej połowy lipca, macie już wizyty umówione? Na kiedy?
natka30
Ja niestety, zdążyłam brać folian jedynie na ok. 3 tygodnie przed ciążą, a wiem, że zalecenia są zupełnie inne. Nie jestem biegła w tym temacie, ale rzeczywiście sporo czytałam i myślę, że to dobry suplement.
W pierwszej ciąży brałam tylko kwas foliowy, nieświadoma i "blada" w tych tematach zaczęłam go brać dopiero na początku pierwszego cyklu starań, w którym to w ciąże zaszłam. Syn zdrowy jak ryba Ale wiadomo zrobiłam tak z niewiedzy. Jak bym wiedziała tak jak teraz to pewnie juz bym wcześniej suplementowala.
zuzkaaa
ja od 3 dni mam takiego powera ze nie mozna mnie zatrzymac [emoji41] w ogole nie odczuwam zadnych dolegliwosci [emoji16] jak widze co dziewczyny pisza o mdlosciach i wymiotach to zastanawiam sie czy aby na pewno ja jestem w ciazy bo zupelnie nie wiem co to jest [emoji4] pobolewaja mnie piersi ale wcale nie bardziej niz na @ wiec luzik. tak w ciązy to ja moge byc na okraglo dzisiaj odwolali mi wizyte u ortopedy i musialam przelozyc na 30.11 :/ bardzo sie boje tej wizyty
natka30
czy te foliany dostepne sa normalnie w aptece czy gdzies zamawiacie? [emoji848]
Sądzę że w aptece są dostępne.
reklama
natka30
ja od 3 dni mam takiego powera ze nie mozna mnie zatrzymac [emoji41] w ogole nie odczuwam zadnych dolegliwosci [emoji16] jak widze co dziewczyny pisza o mdlosciach i wymiotach to zastanawiam sie czy aby na pewno ja jestem w ciazy bo zupelnie nie wiem co to jest [emoji4] pobolewaja mnie piersi ale wcale nie bardziej niz na @ wiec luzik. tak w ciązy to ja moge byc na okraglo dzisiaj odwolali mi wizyte u ortopedy i musialam przelozyc na 30.11 :/ bardzo sie boje tej wizyty
U mnie podobnie jeżeli chodzi o objawy tzn. raczej ich brak. Jedynie mega bolą mnie piersi. A tak to luzik. Nie wiem co to mdłości i wymioty. Podbrzusze tez mam zaokrąglone