reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Jak najbardziej masz racjęTylko, że w przypadku nieregularnych cykli wiek ciąży określa pierwsze USG płodu. Przynajmniej lekarz tak mi mówił. Moja OM była 1 października, trwała 7 dni a do zapłodnienia doszło 20. Na pewno nie wcześniej, bo nie było jak chodzi mi o to że serduszka miało prawo jeszcze nie być...
slodkatrojeczka
Jutro powtarzam betę. Ale stres!
Mi wychodzi 21 lipca
Dziewczyny z drugiej połowy lipca, macie już wizyty umówione? Na kiedy?
Mam dziecko z 21 lipca
PaniMietki
Też go zamówię jak będziemy po wizycie i wszystko bedzie okTak segregator #jestem w ciąży
Janka86
Mnie tez wychodzi 14 lipca! Za tydzien ide podgladac[emoji3]Ja dziś po badaniach wszystko idealnie serduszko bije termin na 14 lipca mega się cieszę pierwsza ciąża nasz wymarzony bąbelek już jest teraz tylko czekać
natka_z
Cześć i czołem Ja biorę folian, witaminę D3 oraz jodid. Tak polecił mi mój endokrynolog i zaczęłam brać zestaw folian + witamina D3 jeszcze przed zajściem w ciąże. Jodid doszedł potem, ze względu na chorobę Hashimoto. Czytałam różne artykuły, że folian jest lepiej przyswajalny niż kwas foliowy. Lekarzem nie jestem, ale farmaceutka od razu mi to zaproponowała.
Co do terminu to z miesiączki wychodzi na 3 lipca
zuzkaaa
razem mamy wizte22.11
zuzkaaa
suuuuuper ja juz sie nie moge doczekac wizyty!!!!Ja dziś po badaniach wszystko idealnie serduszko bije termin na 14 lipca mega się cieszę pierwsza ciąża nasz wymarzony bąbelek już jest teraz tylko czekać
reklama
natka30
Cześć i czołem Ja biorę folian, witaminę D3 oraz jodid. Tak polecił mi mój endokrynolog i zaczęłam brać zestaw folian + witamina D3 jeszcze przed zajściem w ciąże. Jodid doszedł potem, ze względu na chorobę Hashimoto. Czytałam różne artykuły, że folian jest lepiej przyswajalny niż kwas foliowy. Lekarzem nie jestem, ale farmaceutka od razu mi to zaproponowała.
Jaki folian dokładnie łykasz ? Tzn jaka nazwa na opakowaniu?