reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Tak właśnie chciałam zrobić:) tylko zastanawiam się nad formatem, czy nie lepiej by było stworzyć odrębny temat i tam w pierwszym poście byłaby tabelka. Tam zastanowiły byśmy się jakie dane chcemy oprócz terminu, moze nawet imiona i wiek dzieci skoro ich tak dużo:) i można by było tam wpisywać żeby się nie zgubiły dane. Jest nas dużo i trzeba by to ogarnac.

Świetny pomysł z odrębnym tematem.
No i każda z nas zdecyduje, które dane chce podać.

reklama
Tabelka dobry pomysł.

Ja preparatów wielowitaminowych z założenia unikam, więc na pewno brać nie będę. Co do rozstępów... Zanim przytyję muszę znaleźć przyczynę mojego dużego przybierania na wadze w poprzednich ciążach :) Choć nie wiem czy znajdę i czy znów będzie 25+ :( Ale smarować się też raczej nie zamierzam ;)

@OnaZmijeczka super pomysł!
Co do rozstępów to ja nawet jakbym kremami które są najlepsze i kosztowały górę pieniędzy i tak mi nie pomogą (chcoaiz się balsamowalam kremem hipp mama jak się nie mylę bo skóra swedzialy) ja mam to genetycznie i nic na to nie poradzę... Nie mam jak wielkich i szerokich rozstępów ale je mam . .. A co do nadprogramowych kilogramów to w pierwszej przesyłam sama siebie(i opuchlizna) +32kg :errr: kolejna +25kg:rolleyes2: a ostatnia +22kg a później po każdej ciąży dochodzę do wagi 53-54 :rofl2:

Witam wszystkie nowe mamy

Ja jestem jak najbardziej za lista

Musiałam powiedzieć dziś na uczelni o ciąży. Wszyscy zachwyceni i miliony gratulacji. Cieszę się że mam tu tyle wsparcia

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry chciałam do was dołączyć. Zrobiłam wczoraj test ciążowy i wyszły dwie kreski, chociaż drugą była blada. Jutro zrobię kolejny test. Z obliczeń wychodzi że termin mam na 16 lipca.
Witaj :)

Sprawdziłam z kalendarzem kiedy dokładnie mogło dojść do zapłodnienia i chyba wychodzi na to, że jestem dopiero na początku 5 tygodnia a nie 7....

Ostatnia edycja:
Do góry