reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

OnaZmijeczka :)

Czy jest możliwość, żebyś w pierwszym poście zrobiła listę dziewczyn?
Kolejność wg daty porodu. I tak np.

1. Nick/wiek/liczba dzieci/data porodu
2. ...

Coś podobnego jak tutaj...
Link do: Listopadowe mamy 2018

Żeby nie trzeba było wertować całego wątku, mogłybyśmy wrzucić te dane na twoją prośbę na bieżąco. Co o tym sądzicie?
Nas jest sporo i wszystkie info się mieszają... :rolleyes2:

reklama
OnaZmijeczka.

2. ...

Żeby nie trzeba było wertować całego wątku mogłybyśmy wrzucić te dane na twoją prośbę. Co o tym sądzicie? :blink:
Świetny pomysł

dziewczyny ktore korzystaja z aplikacji tez wam poznikaly opcie np odpowiedzi? mi nie wyslwietla tez klawiatury z aplikacji tylko standardowa z telefonu tylko ja tak mam?

To idziemy równo :)

Dziewczyny bierzecie coś poza kwasem foliowym?
Ja tylko kwas zastanawiam się właśnie nad witaminami i muszę kupić oliwkę na brzuch powiem wam że moja siostra stosowała te wszystkie na rozstępy i bio oil i ma cały brzuch w rozstepach ja stosowałam oliwkę dla dzieci ta z babydream Rossmann i fakt faktem mam rozstępy ale nie tyle co ona .

OnaZmijeczka :)

2. ...

Żeby nie trzeba było wertować całego wątku, mogłybyśmy wrzucić te dane na twoją prośbę na bieżąco. Co o tym sądzicie?

Tak właśnie chciałam zrobić:) tylko zastanawiam się nad formatem, czy nie lepiej by było stworzyć odrębny temat i tam w pierwszym poście byłaby tabelka. Tam zastanowiły byśmy się jakie dane chcemy oprócz terminu, moze nawet imiona i wiek dzieci skoro ich tak dużo:) i można by było tam wpisywać żeby się nie zgubiły dane. Jest nas dużo i trzeba by to ogarnac.

Ja w żadnej ciąży nic nie stosowalam i nie mam wcale rozstępów.
Jestem za zrobieniem listy lipcówek 2019
Pamiętam jak 6 lat temu byłam lipcówką 2013

reklama
Do góry