reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

OnaZmijeczka :)

Czy jest możliwość, żebyś w pierwszym poście zrobiła listę dziewczyn?
Kolejność wg daty porodu. I tak np.

1. Nick/wiek/liczba dzieci/data porodu
2. ...

Coś podobnego jak tutaj...
Link do: Listopadowe mamy 2018

Żeby nie trzeba było wertować całego wątku, mogłybyśmy wrzucić te dane na twoją prośbę na bieżąco. Co o tym sądzicie?
Nas jest sporo i wszystkie info się mieszają... :rolleyes2:

reklama
OnaZmijeczka.

2. ...

Żeby nie trzeba było wertować całego wątku mogłybyśmy wrzucić te dane na twoją prośbę. Co o tym sądzicie? :blink:
Świetny pomysł

dziewczyny ktore korzystaja z aplikacji tez wam poznikaly opcie np odpowiedzi? mi nie wyslwietla tez klawiatury z aplikacji tylko standardowa z telefonu tylko ja tak mam?

To idziemy równo :)

Dziewczyny bierzecie coś poza kwasem foliowym?
Ja tylko kwas zastanawiam się właśnie nad witaminami i muszę kupić oliwkę na brzuch powiem wam że moja siostra stosowała te wszystkie na rozstępy i bio oil i ma cały brzuch w rozstepach ja stosowałam oliwkę dla dzieci ta z babydream Rossmann i fakt faktem mam rozstępy ale nie tyle co ona .

OnaZmijeczka :)

2. ...

Żeby nie trzeba było wertować całego wątku, mogłybyśmy wrzucić te dane na twoją prośbę na bieżąco. Co o tym sądzicie?

Tak właśnie chciałam zrobić:) tylko zastanawiam się nad formatem, czy nie lepiej by było stworzyć odrębny temat i tam w pierwszym poście byłaby tabelka. Tam zastanowiły byśmy się jakie dane chcemy oprócz terminu, moze nawet imiona i wiek dzieci skoro ich tak dużo:) i można by było tam wpisywać żeby się nie zgubiły dane. Jest nas dużo i trzeba by to ogarnac.

Ja w żadnej ciąży nic nie stosowalam i nie mam wcale rozstępów.
Jestem za zrobieniem listy lipcówek 2019
Pamiętam jak 6 lat temu byłam lipcówką 2013

reklama
Do góry